Home / Mama / Baby / Kate, William en de Royal Baby: hun eerste foto's

Mama

Kate, William en de Royal Baby: hun eerste foto's

by the editorial team ,
Kate, William en de Royal Baby: hun eerste foto's
En dan was het er eindelijk. Het moment waarop de hele wereld zat te wachten. Trots toonden Prins William en Hertogin Kate hun pasgeboren zoon aan de buitenwereld, voor het St. Mary’s Hospital in Londen. Als ode aan haar overleden schoonmoeder droeg Kate een lichtblauwe jurk met polkadots, net als Lady Di toen zij haar zoon William voorstelde aan het Britse volk.

De kleine prins kwam op 22 juli ter wereld in het St. Mary’s Hospital in Londen. Kate kreeg in de vroege ochtend al weeën en de baby zag uiteindelijk het levenslicht om 16.24 uur lokale tijd. De hele Koninklijke familie verklaart verrukt te zijn door de komst van het prinsje. De jonge erfgenaam is nu de derde troonopvolger, na zijn vader Prins William en diens vader Prins Charles.

Na de fotoshoot verlieten William, Kate en de baby het ziekenhuis samen. De komende weken brengen ze waarschijnlijk samen door in hun appartement in Kensington Palace om er ongestoord te genieten van hun nieuwe familiegeluk.

Hoewel de naam van de baby nog niet werd bekendgemaakt, is het dotje wel al een veelvuldig gefotografeerde ster. Hierna: de schattigste foto’s van de kleine prins en zijn trotse ouders.

Alle afbeeldingen: © Getty Images