Home / Mama / Baby

Hilarische video's van de papa van twee kleine meisjes die de dag turbulent beginnen (video)

by Marlies de Pape ,
Hilarische video's van de papa van twee kleine meisjes die de dag turbulent beginnen (video)© Screenshot YouTube

Het dagelijkse leven van deze man is drastisch veranderd toen hij papa is geworden. Gedaan met lang uitslapen op zaterdag, zijn weekends beginnen vanaf nu met geschetter!

Deze video zou veel ouders over de hele wereld moeten aanspreken! Deze Amerikaanse papa houdt natuurlijk heel veel van zijn dochters, ook al hebben ze zijn leven definitief veranderd en niet enkel in de positieve zin. Vroeger kon hij van zijn weekend genieten om uit te slapen en de vermoeidheid van zijn werkweek achterwege te laten. Maar nu bepalen zijn dochters het ritme van de ochtenden en die hebben heel wat energie af te geven en hebben geen zin om te wachten tot mama en papa wakker en fris zijn om het huis in rep en roer te zetten en te doen wat ze willen.

Het lange uitslapen en de kalmte van de zaterdag heeft nu plaats gemaakt voor liedjes, spelletjes, dans, schreeuwen, verkleedpartijtjes en algemene drukte. Met veel humor besloot Bottle Rocket (zijn pseudoniem op de sociale netwerksites) zijn ochtenden met de wereld te delen door deze momenten waarop één van zijn drukke dochters heerst, op video te zetten. Net als een selfie, heeft hij zich elke zaterdagochtend gefilmd, gedurende drie maanden, met zijn jongste bengel op de achtergrond. We zien haar dansen en zingen op de hits van het moment, springen op de zetel, zich amuseren met haar speeltjes, in tutu of in pyjama, terwijl papa op de voorgrond zit, vermoeid en het gezicht gekenmerkt door een totaal onbegrip voor de drukke activiteiten van zijn allerliefste dochter! Ouders die zich hier niet in herkennen, steek jullie hand op!

Loading...

Deze video werd nog niet lang zo lang geleden gepost, maar is al meer dan 2,5 miljoen bekeken en zo een echt succes. De video is ook één van de meest besproken onderwerpen op Reddit. En het is niet het eerste succes van deze moderne papa. Hij is ook een ster op het netwerk Vine, waar hij regelmatig hilarische video's plaatst van enkele seconden waarin hij een klein stukje van zijn dagelijkse leven met zijn familie deelt.

Loading...
Marlies de Pape
you might also like