Home / Mama / Zwangerschap

De schattigste, grappigste en meest rampzalige manieren om te vertellen dat je zwanger bent

by Marlies de Pape ,
De schattigste, grappigste en meest rampzalige manieren om te vertellen dat je zwanger bent© Youtube

Je zwangerschap is een heel mooie en speciale tijd en dus is het maar normaal dat je je vrienden en familie filmt als je hen vertelt dat je een kindje verwacht, en alles op YouTube gooit! De onthullingen zijn soms ongelooflijk en laten je trappelen van blijdschap, andere gaan niet helemaal volgens plan. Hoe dan ook, welkom in de wereld toekomstig mensje! Je bent al beroemd!

Summary
  1. · Is het een meisje?! *De aanwijzing om boos te beginnen wenen*
  2. · Tweelingen!
  3. · Zwanger na IVF
  4. · Geen jongens!
  5. · Een creatieve onthulling
  6. · Verdeelde mening
  7. · Baby nummer 5!
  8. · Een DRIELING?!
  9. · Nog een kindje? Nee bedankt.
  10. · De SCHREEUW

Is het een meisje?! *De aanwijzing om boos te beginnen wenen*

Dit arme jongetje heeft al TWEE zussen. En wanneer hij hoort dat er een derde op komst is, en geen tweede jongen om alles gelijk te maken, is zijn reactie puur verdriet. We vonden het vooral schattig toen zijn zus hem probeerde op te beuren door te zeggen dat er gelei in de taart zit. Hilarisch!

Loading...

Tweelingen!

Op zoek naar een leuke manier om aan te kondigen dat je een tweeling verwacht? Laat de hele familie voor het fototoestel plaatsnemen en in plaats van "cheese" te zeggen, zeg je: "we verwachten een tweeling!". De camera neemt alles op en de reactie van de familie is gewoon verbluffend.

Loading...

Zwanger na IVF

Deze dame verrast haar partner met een kruippakje. De man lijkt enorm gelukkig en het blijkt dat ze al een tijdje aan het proberen waaren na IVF-behandeling! Wie snijdt daar ajuinen? Snif...

Loading...

Geen jongens!

Net zoals de jongen die geen zusje wilde, is dit meisje heel triestig als ze hoort dat ze een broertje gaat krijgen. Maar het komt allemaal weer goed als haar ouders haar zeggen dat nu altijd de kleine prinses zal blijven. Ja, dat zou bij ons ook gewerkt hebben.

Loading...

Een creatieve onthulling

Wil je een stapje verder gaan? Geef je moeder een enorme doos cadeau waar baby-ballonnen uit komen vliegen. Het moment waarop de toekomstige oma het beseft, is ZO schattig!

Loading...

Verdeelde mening

Als je aan al je kinderen vraagt of ze liefst een zusje of een broertje willen, vraag je om moeilijkheden! Natuurlijk willen ze allemaal iets anders. Hou je vast voor grote teleurstellingen.

Loading...

Baby nummer 5!

Als je al vier kids hebt, wordt het moeilijk om nieuwe manieren te bedenken om je gezin te verrassen. Geef ze allemaal een T-shirt met nummers 1 tot 4, en toon op het laatst een kleine T-shirt met nummer 5 erop. Ze zullen er gek op zijn!

Loading...

Een DRIELING?!

Dit koppel kondigde hun zwangerschap aan door drie kruippakjes in te kaderen. Verbijsterde gezichten verzekerd!

Loading...

Nog een kindje? Nee bedankt.

Het laatste wat je wilt als je aan je drie kinderen vertelt dat je opnieuw zwanger bent, is woedeaanvallen. Deze ouders hebben hun lesje wel geleerd.

Loading...

De SCHREEUW

Wanneer deze mama beseft dat ze oma zal worden, schreeuwt ze het van de daken. Schattig.

Loading...

Heb jij je zwangerschap ook op een ongewone manier aangekondigd? Laat het ons weten op facebook of twitter!

Marlies de Pape
you might also like