Home / Beauty / Make-up / 110 make-up ideeën voor bruine ogen

Beauty

110 make-up ideeën voor bruine ogen

by the editorial team ,
110 make-up ideeën voor bruine ogen
Heb je bruine ogen en ben je op zoek naar make-up ideeën? Wees gerust, er zijn mogelijkheden genoeg! Bruin is immers een mengeling van alle primaire kleuren: het betekent dat (bijna) alle tinten je donkere ogen kunnen laten spreken.

Voor een tere, natuurlijke look zijn zachte kleuren als bruin, taupe of abrikoos ideaal. Voor een opvallendere blik kun je je ogen benadrukken met bruine eyeliner. Om spanning in je blik te creëren, versterk je de uitstraling van je ogen met koperkleurige oogschaduw in de buitenhoeken van je ogen.

Bruine ogen passen ook heel goed bij metaalkleurige oogschaduw: goud, brons of koper geven een stralende gloed aan je oogleden.

Blauw en bruin, gaat dat? Ja, dat gaat. Marine- of nachtblauw vormen een interessant contrast met de bruine irissen en in combinatie met antraciet of grijs ontstaat het perfecte trio voor bruine ogen. Violet past trouwens ook mooi bij bruine ogen: wat dacht je van hazelnootkleurige kijkers met aubergine oogschaduw? Juist: wow!

Inspiratie genoeg opgedaan? Ga dan aan de slag met je penselen en borstels en geef je licht- of donkerbruine kijkers de persoonlijke noot die het best past bij je humeur van hetmoment!

Ontdek onze make-up ideeën voor bruine ogen!

Alle foto's: © Pixel Formula


Ondek ook:
> Tutorial voor perfecte wenkbrauwen
> Tips voor het aanbrengen van eyeliner
> Hoe maak je je ogen op?