Home / Lifestyle / Maatschappij

10 series die je doen terugkeren naar je jeugd

by Marlies de Pape ,
10 series die je doen terugkeren naar je jeugd© full house

Stond jij ook vroeg op in het weekend om al je series te kunnen bekijken? Hoopte je altijd dat je ouders niet naar een film of het journaal wilden kijken? Gewoon omdat jij dan je favoriete serie zou moeten missen? En hoe lang het ook geleden is, we denken er nog altijd met een lach aan terug. Keer je met ons terug in de tijd?

Summary
  1. · Power Rangers
  2. · Boy Meets World
  3. · Sister Sister
  4. · Full House
  5. · Baywatch
  6. · Beverly Hills 90210
  7. · The Fresh Prince of Bel Air
  8. · Family Matters
  9. · Sabrina, the teenage witch
  10. · Saved by the bell
© Padres forzosos
See album

Power Rangers

We wilden natuurlijk altijd de roze Power Ranger zijn, maar iemand anders was ons altijd voor en dus eindigden we als de gele, de teleurstelling van op de speelplaats. Door deze superhelden waren we ervan overtuigd dat we de wereld konden redden van elk kwaad.

Loading...

Boy Meets World

Het verhaal van Cory en zijn beste vriend Shawn die zich door school worstelen, moeten omgaan met hun ouders en, natuurlijk, meisjes leren kennen! De serie duurde maar liefst zeven seizoenen en we hebben geen enkele aflevering gemist!

Loading...

Sister Sister

Tia en Tamara zijn tweelingzussen die elkaar terugvinden op 14-jarige leeftijd nadat ze bij de geboorte gescheiden werden. De ene werd geadopteerd door een alleenstaande moeder en de andere door een single vader. Wanneer ze elkaar beter leren kennen, merken ze al snel dat, hoewel ze als twee druppels water op elkaar lijken, ze toch heel verschillend zijn. Al die jaren waren we jaloers op de relatie tussen de twee zussen die samen 1001 plannen smeedden.

Loading...

Full House

Het debuut van de Olsen-tweeling, ken je die nog? We vonden het vooral leuk om te zien hoe de drie mannen zich over de kleine meisjes ontfermden en hun best deden om hen zo goed mogelijk op te voeden. Sentimentele avonturen en eindeloze liefde zorgden ervoor dat we voortdurend aan het scherm gekluisterd waren in het begin van de jaren 90. En hou je vast, want net als voor Boy Meets World, is er misschien wel een vervolg in de maak...

Loading...

Baywatch

Wat kunnen we zeggen over Baywatch? De beruchte zwempakken, David Hasselhoff in de hoofdrol, de verschijning van Carmen Electra... Zelfs de intro is typisch voor de jaren 90! Het is een van die series waar we 's morgens naar keken in de zomer voor we naar het zwembad gingen. We waren dol op de liefdesverhoudingen tussen de personnages terwijl ze een of andere verloren badgast redden.

Loading...

Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 was voor ons zoiets als het volwassen leven leren kennen. We moesten deze serie, net als anderen in de stijl, wel in het geheim bekijken, voordat ons moeder thuis kwam, want de serie was blijkbaar "niet voor onze leeftijd". Als we geluk hadden en we niet op heterdaad betrapt werden, konden we dus mee genieten van de verliefde gevoelens van de tieners van Beverly Hills.

Loading...

The Fresh Prince of Bel Air

Wie heeft er nu nog nooit meegezongen met de hippe intro van The Fresh Prince of Bel Air? Een serie die ons op de grond deed rollen van het lachen, waar Will Smith (al meer dan 20 jaar geleden) de rol van rebellerende tiener vertolkte die zich op de een of andere manier altijd in de problemen wist te werken.

Loading...

Family Matters

Ahh, de onvergetelijke Steve Urkel, het onbetwistbare hoofdpersonnage van de serie, die ons altijd deed lachen. In het begin vertelde de serie het leven van een gewone familie met drie kinderen. Maar de komst van Steve, maakte van de serie een waar succes.

Loading...

Sabrina, the teenage witch

Voor we Harry Potter leerden kennen, droomden we al weg met Sabrina die ons de hoop gaf dat ook wij op een dag, magische krachten zouden ontdekken en kunnen wegvliegen op een bezemsteel. Samen met haar zwarte kat Salem, beleefde het tienermeisje een leven zoals het onze, maar dan net een tikkeltje specialer.

Loading...

Saved by the bell

Het maakt niet uit hoe oud je was, of je een jongen of meisje was, in de jaren 90 was iedereen aan het scherm gekluisterd als Saved by the Bell speelde. We leefden mee met een groep tieners in een middelbare school in California. Het was één van die series die ons ervan overtuigde dat de scholen in de VS veel leuker waren dan bij ons. Ze beleefde altijd fantastische avonturen!

Loading...
Marlies de Pape
you might also like