Home / Lifestyle / Maatschappij

Restolastminute.com, de nieuwste manier om een tafel te boeken

by Marlies de Pape ,
Restolastminute.com, de nieuwste manier om een tafel te boeken© Restolastminute.com

Alles wat je moet weten over deze nieuwe manier om op restaurant te gaan...

Je kent zeker wel een aantal passen en kortingen van alle soorten die niet altijd even gemakkelijk waren in gebruik. Juist daarom zijn we fan van het concept van Restolastminute.com, dat hier verandering in brengt.

Chou - Londenplein © Fanny Broissand
Chou - Londenplein
See album

Wat is het?
Een website waarop je een tafel met korting kan reserveren. De uitbaters beslissen zelf hoeveel plaatsen er vrij zijn en hoeveel korting ze aanbieden. Gebruikers moeten niets betalen en je reservatie wordt automatisch bevestigd.
Een uitgelezen kans voor foodies om nieuwe restaurants te ontdekken, en dit tegen een gereduceerd tarief.

Hoe werkt het?
Heel gemakkelijk: ga naar de website en zoek op naam, plaats of keukentype. Je kiest het restaurant dat je bevalt, geeft je gsm-nummer en je e-mailadres op en je kan tafelen.

De restaurants bieden enkel plaatsen 's avonds aan en de korting is geldig op de hele kaart, exclusief dranken. Je krijgt automatisch een sms ter bevestiging en dat is het, of je nu graag spontane groepsuitstapjes organiseert of een bevlieging hebt in het midden van de week.

Klanten zijn er dol op want ze ontdekken nieuwe plaatsen en de restauranthouders maken er gebruik van om hun zalen te vullen op lege momenten en beslissen zelf hoeveel plaatsen ze aanbieden.

Wat vinden we er?
De site is nog niet lang beschikbaar, maar telt al een honderdtal restaurants. De lijst zal zeker nog langer worden, maar je kan zeker al terecht bij Chou (Londenplein in Elsene) voor een gedurfde maar verfijnde bistronomie, zoals een vlezig stukje gemarineerde zalm en gerookte peren of een gevulde kalfskotelet met noten en foie gras.

We keuren ook La Quincaillerie en zijn oesterbar goed, de Garuda voor heerlijke Indonesische klassiekers, Hemgie Burger voor een heenreis naar de USA of Sale Pepe Rosmarino en brasserie Jaloa.

We laten je de rest zelf ontdekken, maar wees gewaarschuwd, je zult watertanden!

Meer info?
http://restolastminute.com

Meer op wewomen.be:
Food shopping in Brussel
Hotspot getest: romantische lunch bij Odette en Ville

Marlies de Pape
you might also like