Home / Lifestyle / Maatschappij

De moeilijkste job ter wereld

by Marlies de Pape ,
De moeilijkste job ter wereld© Adweek

Het grootste deel van de dag rechtstaan, meer dan 135 uur per week werken, een basiskennis van geneeskunde, financiën en gastronomie, altijd bereikbaar zijn... En dan hebben we nog niet gezegd dat er geen vakanties zijn, op feestdagen wordt er nog harder dan normaal gewerkt en er is geen verloning voorzien! Wat zou jij zeggen?

Deze vreemde advertentie werd verspreid door een agentschap in Boston. Ze maakten een valse vacature op waar slechts enkelen op reageerden. De kandidaten werden dan uitgenodigd voor een videogesprek. Bij het horen van de vereisten en voorwaarden van de job waren de jongeren op zijn minst verrast, geschrokken en hielden het zelfs niet voor mogelijk dat zoiets kon bestaan en dan nog legaal was ook.

Uiteindelijk vertelt de interviewer hen dat er al miljoenen mensen zijn op de wereld die dit werk doen en er niets voor terugkrijgen. Natuurlijk gelooft niemand hem tot hij hen zegt wie deze mensen zijn: "moeders". De video mag dan wel in het Engels zijn, de reacties en gezichten van de kandidaten spreken boekdelen.

Wewomen wil alle moeders over de hele wereld bedanken en we denken daarbij vooral aan ons eigen mama. We houden zo veel van jullie en zouden jullie elke dag onze waardering moeten tonen voor jullie onvoorwaardelijke liefde en steun!

Loading...
Marlies de Pape
you might also like