Home / Lifestyle / Maatschappij

Op zoek naar het volgende Belgisch gezicht van Coca-Cola light 2014!

by Marlies de Pape ,
Op zoek naar het volgende Belgisch gezicht van Coca-Cola light 2014!

Wil je kans maken op een citytrip naar New York en een shopbudget van 5000 euro?

Dan moet je zeker deelnemen aan de wedstrijd georganiseerd door Coca-Cola light. Wanneer Coca-Cola light op zoek gaat naar haar nieuwe charismatisch Belgisch gezicht, dan verricht het merk zeker geen half werk. Ze hebben jouw scherpe blik nodig op het mannelijk geslacht.

Nu moet je toch toegeven dat er ergere taken bestaan dan al je vrienden en familie scannen op zoek naar knappe adonissen die misschien wel eens de man van de volgende campagne zouden kunnen zijn.

Maar let op, meneer moet niet enkel charmant zijn. Gevoel voor humor, handigheid en een sportief voorkomen moeten ook deel uitmaken van zijn bagage. Denk je dat je zo'n bink hebt gevonden? Ga dan naar de site van Coca-Cola light, laad de foto van je Griekse God op verzamel zoveel mogelijk stemmen door de positieve kwaliteiten van je kandidaat in de verf te zetten.

Een onafhankelijke jury zal de top 20 selecteren uit de 50 populairste mannen. Daarna zal er dagelijks een duel gehouden worden waarbij elke kandidaat 24 uur krijgt om meer stemmen dan zijn tegenstander te ronselen. Uiteindelijk zullen er nog 10 kandidaten overblijven die elkaar zullen trotseren in de finale op 10 juli.

De winnaar krijgt een citytrip naar New York voor twee, 10.000 euro, een hoofdrol in een nationale campagne van Coca-Cola light en hoogst waarschijnlijk veel vrouwelijke aandacht erbovenop.

Als sponsor zal je zeker ook niet met lege handen naar huis keren. Als jouw kandidaat verkozen wordt, win ook jij een fantastische citytrip naar New York voor vier en 5000 euro shopbudget. De uitgelezen kans om je uit te leven bij ontwerpers als Proenza Schouler, Alexander Wang en andere jonge Amerikaanse genieën!

Na de arbeider die vrouwen uit hun lood slaat, de ruitenwasser of de sexy tuinman, bevindt de volgende Coca-Cola light man zich misschien wel in jouw omgeving. Maak er dus gebruik van!

Meer weten?
Coca-Cola light
http://www.Coca-Colalight.be

Marlies de Pape
you might also like