Home / Relatie / Huwelijk

Welke schoenen doe ik aan voor een huwelijk?

by Marlies de Pape ,
Welke schoenen doe ik aan voor een huwelijk?© J.Crew

Met de lente zullen de uitnodigingen voor huwelijksfeesten weer toestromen. De gasten willen natuurlijk niet uit de boot vallen en elegant voor de dag komen, maar dan wel zonder de bruid in de schaduw te stellen.

In dat geval besteed je wat extra aandacht aan mooi schoeisel. Zo blijf je chic of kan je zelfs eens de excentrieke toer op gaan, zonder evenwel met de regels te breken, maar je blijft wel trouw aan je persoonlijkheid, een evenwicht dat soms moeilijk in stand te houden is.

We hebben speciaal voor jou dertig paar schoenen uitgekozen die geschikt zijn voor een huwelijksfeest, wat het thema ook moge zijn:

Schoenen voor een huwelijk "tot een stuk in de nacht dansen"

Een comfortabele schoen is voor dit soort huwelijk een must: als je erop staat hakken te dragen, kies dan voor een brede en stabiele hak. Ook al sta je dan acht of negen centimeter hoger, ze zullen nog altijd gemakkelijk zitten. Derby's vullen een schattig jurkje zeer mooi aan met een jongensachtige toets. Aan jou om heel de nacht te dansen en te swingen, zonder pijnlijke blaren de volgende dag.

Array
Paul Smith © Paul Smith
Paul Smith
See album

Schoenen voor een huwelijk “ik weet niet hoe chic het zal zijn, en bij twijfel, ga voor tijdloos klassiek"

In dit geval zijn eenvoudige en verfijnde schoentjes je beste keuze. Een geraffineerde lijn zonder tierlantijntjes en neutrale kleuren zoals wit, zwart of beige, en je bent vertrokken!

Hugo Boss © Hugo Boss
Hugo Boss
See album

Schoenen voor een huwelijk “alles is toegestaan”

Twijfel niet, kies voor flashy kleuren, opvallende prints of onderscheid je nog meer en trek een paar klompen aan voor een landelijke bobo-look of rode "femme fatale" pumps.

J.Crew © J.Crew
J.Crew
See album
Marlies de Pape
you might also like