Home / Lifestyle / Cultuur

Peaches Geldof: amper 25 en dood teruggevonden

by Marlies de Pape ,
Peaches Geldof: amper 25 en dood teruggevonden© Getty

Gisteren, op 7 april, is tv-presentatrice Peaches Geldof op 25-jarige leeftijd plots overleden. De jonge vrouw werd dood teruggevonden in haar woning in Kent.

BBC News heeft het droevige nieuws bevestigd. Peaches Geldof was amper 25 jaar toen ze stierf. De Britse tv-presentatrice werd teruggevonden in haar woning in Kent in het Verenigd Koninkrijk. Haar vader, Bob Geldof reageerde via een statement: "Peaches is overleden. We zijn kapot van verdriet. Ze was de wildste, grappigste, slimste, snedigste en gekste van ons allemaal." De oorzaak van het overlijden van de jonge vrouw is nog steeds onbekend. Een agent in Kent bevestigde aan de BBC dat "het overlijden beschouwd wordt als onverklaarbaar en plots". Peaches kwam de laatste tijd vaak in het nieuws met haar tegenslag en gewichtsproblemen. Haar familie maakte zich zorgen om haar extreem lage gewicht. Gisteren was de jonge vrouw nog actief op sociale mediasites waar ze familiefoto's postte. Op Instagram droeg ze haar laatste foto met een lach op aan haar moeder, Paula Yates, die in 2000 gestorven is aan een overdosis. Peaches had al meerdere keren herhaald dat ze nog steeds niet over de dood van haar moeder heen was.

Peaches Geldof is dood teruggevonden © Getty
Peaches Geldof is dood teruggevonden
See album

Peaches Geldof werd geboren in 1989 maar had al een heuse mediacarrière achter de rug. Al op haar 15e schreef ze voor de Britse versie van het magazine Elle. Met 16 jaar verliet ze het ouderlijk huis en zette haar carrière voort als journaliste voor The Telegraph en The Guardian. Nadien ging ze aan de slag als model en verworf roem als tv-presentatrice. Ze was getrouwd met muzikant Thomas Cohen, met wie ze twee kinderen had: Astala en Phaedra. De eerbetonen op Twitter blijven toestromen en veel fans zijn erg aangedaan door het overlijden van hun idool.

Loading...
Marlies de Pape
you might also like