Home / Lifestyle / Cultuur

Celebrity koppels die samen op televisie verschenen

by Marlies de Pape ,
Celebrity koppels die samen op televisie verschenen© Getty

We weten niet hoe het met jou zit, maar als wij horen van een koppel dat off-screen samen is en ook samen speelt in een film of een serie, dan lijkt het wel of we een glimps krijgen van hun relatie, en we zijn er dol op! We weten wel dat ze andere personen spelen en dat ze waarschijnlijk helemaal anders zijn in het echte leven, maar die passie! Die PASSIE! Dat kun je toch niet faken?

Dit zijn onze favoriete koppels die samen op het scherm verschenen, je zou wel eens versteld kunnen staan!

Andrew Garfield en Emma Stone – The Amazing Spiderman

Andrew en Emma vormden een koppeltje tijdens de eerste film. We kunnen niet wachten om hen weer in actie te zien in mei! De vonken zullen ervan afspatten.

Loading...

Robert Pattinson en Kristen Stewart – Twilight

Waarschijnlijk de bekendste van alle bekende koppels op televisie, zijn Robert Pattinson en Kristen Stewart. Nadat ze Edward en Bella speelden in de enorm populaire tienerfilms, trotseerden ze als koppel de krankzinnige fans. Het lijkt wel alsof hun relatie nog vreemder was dan hun tegenhangers in de film (Stewart onthulde in een interview dat Pattinson graag haar oksels likte). Bah.

Stephen Moyer en Anna Paquin – True Blood

Hij speelt een 170-en-nog-wat oude vampier, en zij een serveerster die gedachten leest, kan het nog opvallender!?

Loading...

David Arquette en Courteney Cox – Scream

Dit moet wel de meest rare on-screen/off-screen relatie zijn. Zij speelde een (vervelende) journaliste die verslag gaf van de moorden en David speelde een (vreemde) agent die de moorden onderzocht. Jammer dat het niet mocht zijn voor dit koppel in het echte leven.

Zac Efron en Vanessa Hudgens – High School Musical

Een relatie beginnen was alvast één manier om samen met de roem om te gaan. Maar jammer genoeg, als je als Troy en Gabriella samen aardbeien en chocolade eet, maar in het echte leven naaktfoto's naar elkaar stuurt die uitlekken, zullen de ouders doordraaien!

Loading...

Dev Patel en Frieda Pinto – Slumdog Millionaire

Deze twee begonnen samen op te trekken tijdens het filmen van Oscarwinnaar Slumdog Millionaire in 2008, en zijn nog altijd samen!

Kit Harrington en Rosie Leslie – Game of Thrones

Soms, als je in Ijsland bent en het vriest en je enkel je bont hebt om je warm te houden, kan en zal romantiek overwinnen!

Loading...

Channing Tatum en Jenna Dewan – Step Up

Godzijdank dat Channing Tatum en Jenna Dewan samen hebben gedanst in Step Up. De romantiek in hun bewegingen kan je niet imiteren! Gelukkig zijn ze nu getrouwd, hebben ze een baby en delen ze een liefde en fascinatie voor elfjes (we zijn serieus, hun huwelijk had een elfen-thema).

Loading...

Ryan Gosling en Rachel McAdams – The Notebook

Het is niet uit tussen Ryan Gosling en Rachel McAdams. HET IS NOG ALTIJD NIET UIT. Ok, misschien toch wel. Maar toen deze twee iets begonnen op de set van The Notebook, wisten we dat we naar iets speciaals keken! We zouden het zo leuk vinden als die twee zouden trouwen.

Loading...

Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr – Scooby Doo

Wat gebeurt er als je een foute troep bijeenraapt in een "Mystery Machine" om misdaden op te lossen? De twee knappe trekken elkaar aan als magneten! Grapje, Sarah en Freddie waren al verloofd toen ze de opnames voor Scooby-Doo begonnen, maar er valt toch wel wat misdaad-oplossende passie te bespeuren!

Michael C. Hall en Jennifer Carpenter – Dexter

Michael C. Hall en Jennifer Carpet mogen dan wel broer en zus spelen in Dexter, in het echte leven trouwden ze (toch voor enkele jaren). Raar? Nee...

Loading...

Amy Poehler en Will Arnett – Blades of Glory

Het echte koppel Amy en Will spelen broer en zus in Blades of Glory, en Amy speelde kort zijn vrouw in Arrested Development. De twee hebben een zekere stijl in beide series waarvan we hopen dat het geen glimps is op hun echte leven... We vonden het wel jammer toen we hoorden dat ze uiteen waren.

Loading...

Danny DeVito en Rhea Perlman – Matilda

Zijn Matilda haar ouders getrouwd?! Is er nog iemand geschokt en tegelijkertijd opgetogen? Zou ze hem ook elke morgen zijn cornflakes geven? Dat word je nooit beu.

Loading...

Ben Affleck en Jennifer Lopez – Jersey Girl

Ben Affleck en JLo zijn samen verschenen in een aantal films, maar onze favoriet is toch Jennifer haar korte verschijning als zijn vrouw in Jersey Girl. Tijden veranderen.

Heb jij nog een ander favoriet on-screen/off-screen koppel?! Laat het ons weten op facebook!

Meer op wewomen.be:
Wat zijn de echte namen van celebrities?
8 seksistische clichés die we niet meer in de cinema willen
Beroemde koppels met een groot leeftijdsverschil

Marlies de Pape
you might also like