Home / Lifestyle / Cultuur

Bedstagram of Morning selfie: de trend die tot in bed komt

by Marlies de Pape ,
Bedstagram of Morning selfie: de trend die tot in bed komt© Instagram Bar Refaeli

Na de selfie en de belfie, is het nu de beurt aan bedstagram of de morning selfie om de schermen - van onze gsm's - te veroveren. Je neemt een foto van jezelf op één van de meest intieme plaatsen: je bed. Vandaag is het dus mode bij de celebs om foto's te nemen als je nog maar net op bent of voordat je gaat slapen. Zijn deze foto's geschikt voor de gewone stervelingen?

Als er één plaats is waar je het echte beeld van een persoon kan ontdekken, dan is het wel in bed. Daarom zoeken de celebs dus toenadering tot hun fans en tonen ze zich van hun meest menselijke kant. Weg met make-up, weg met dure kleren, weg met glamour, maar op en top "natuurlijk"! We zetten dat wel even tussen aanhalingstekens, want één of twee buiten beschouwing gelaten, zijn deze foto's even naturel als onze bankrekeningen gespijsd zijn, het is dus te zeggen: niet echt.

Een zeer esthetisch geplaatste arm, perfect licht, gekamd haar en een basic make-up die niet opvalt en voilà! Gedaan!

Miranda Kerr © Instagram Miranda Kerr
Miranda Kerr
See album

Wat de trends ook moge zijn, onze sterren volgen ze allemaal. Cara Delevigne, Miley Cyrus, Mariah Carey, Miranda Kerr of Beyoncé zijn maar enkele van de celebs die meedoen met de nieuwste rage.

En jij, waar wacht je op? Vergeet de selfie en de belfie, die is al OUT.

Marlies de Pape
you might also like