Home / Mama / Bevalling

Zwangere sterren: deze baby’s worden verwacht in 2014 (foto’s)

by Dorothee Gebele ,
Zwangere sterren: deze baby’s worden verwacht in 2014 (foto’s)© Getty

In 2013 werden heel wat baby’s geboren in sterrenland en het ziet ernaar uit dat ook 2014 een vruchtbaar jaar wordt bij de celebs. Een kort overzichtje van de beroemdheden die aangekondigd hebben dat ze de komende maanden mama worden.

De bekendste in eigen land is wellicht presentatrice Erika Van Thielen die een van de komende weken haar tweede kindje krijgt. Ook deze keer wordt het een jongetje, iets waar noch papa Gerd Schelfhout noch broertje Finn bezwaar zullen tegen hebben.

Nog in eigen land bevalt topatlete Tia Hellebaut als alles goed gaat in maart, net na haar 36ste verjaardag, van haar derde kindje. De voormalige Sportvrouw van het Jaar die in 2013 definitief een punt zette achter haar atletiekcarrière, is al de trotse moeder van twee dochters, Lotte en Saartje.

Zara Phillips in blijde verwachting © Getty
Zara Phillips in blijde verwachting
See album

Of het een jongetje of een meisje wordt, blijft voorlopig nog een verrassing. Ex-miss België Brigitta Callens verklapte dat ze als alles goed gaat in juli voor het eerst moeder wordt. Samen met de trotse papa, de Vlaamse zakenman Stefan Van Belle, bedacht ze al enkele namen: Gabriëlle of Tesla als het een meisje wordt, Beau voor een jongetje.

Ook in het buitenland zijn er nogal wat sterren in blijde verwachting. Bij de Britse koninklijke familie bijvoorbeeld, mogen ze in 2014 alweer de royale wieg bovenhalen. Na de geboorte van Prins George, de baby van Kate Middleton en Prins William, en Maud, de dochter van Lord Frederick Windsor, vorige zomer, verwacht nu Zara Phillips, het nichtje van Prins William dat ook meter is van Prins George, samen met haar echtgenoot Mike Tindall, haar eerste baby; die is gepland voor januari.

Ook aan de andere kant van de oceaan wachten de ooievaar drukke dagen. Zangeres Gwen Stefani bevalt in 2014 van een broertje of een zusje voor haar twee zonen Kingston en Zuma (respectievelijk 7 en 5 jaar). Ze maakte haar zwangerschap bekend in oktober vorig jaar, toen ze samen met haar toen ook zwangere vriendin Rachel Zoe poseerde; haar baby – een jongetje - werd ondertussen al geboren. Kerry Washington die vorig jaar stiekem in het huwelijksbootje stapte, verwacht de komende maanden ook een blijde gebeurtenis. Haar zwangerschap had trouwens gevolgen voor de serie waarin ze de hoofdrol speelt: het derde seizoen van Scandal moest van de voorziene 22 afleveringen ingekort worden tot 18.

In de categorie actrices die binnenkort babysokjes mogen kiezen, moeten we natuurlijk Drew Barrymore en Megan Fox vermelden. Zij verwachten allebei hun tweede spruit: een zusje voor de kleine Olive bij eerstgenoemde, een broertje voor haar zoontje Noah bij laatstgenoemde. Ook de mooie Olivia Wilde treedt toe tot het clubje van beroemde mama’s in 2014, het jaar waarin ze haar eerste kindje verwacht. Hetzelfde geldt voor Emily Blunt die onlangs haar baby shower organiseerde, met zowel roze als blauwe ballonnen. Om het geslacht van het kleintje te kennen moeten we nog wachten tot de geboorte die gepland is voor januari.

Bij de zingende mama’s verwacht Kelly Clarkson haar eersteling: “Het mooiste kerstgeschenk ooit”, bekende de overgelukkige en pasgetrouwde ster in november via Twitter.

De actiefste mama hebben we tot het einde gelaten: topmodel Natalia Vodianova is in verwachting van haar vierde kindje (na Viktor, Neva en Lucas); het is haar eerste baby met haar huidige partner Antoine Arnault. We kunnen haast niet wachten om al die mooie snoetjes te ontdekken in 2014.

Dorothee Gebele
you might also like