Home / Relatie / Psychologie

40 tips om hem naar je te doen verlangen!

by the editorial team ,
40 tips om hem naar je te doen verlangen!

Verblind zijn ogen! Bij een man is het zicht één van de gevoeligste zintuigen voor opwinding. Dacht je zoiets al wel? Maak er dan volop gebruik van! Kies uit onze 40 tips welke je wilt gebruiken om je partner nog meer naar je te doen verlangen.

1- Gebruik sfeerlicht

Gebruik aangepast sfeerlicht in het salon of in jullie slaapkamer: het licht is bij voorkeur gedempt, straalt warmte uit en is eerder gelig of oranjekleurig. Kies niet voor blauwe of groene lichtbronnen, dat zijn koude kleuren die dus zeker niet voor opwinding zullen zorgen.

Array

2- Investeer in kaarsen

Kaarsen creëren een heel flatterend licht dat uitnodigt tot intimiteit. Als je bijvoorbeeld een kaars plaatst op tafel, tussen jullie tweeën in, zullen jullie zonder twijfel dichter bij elkaar gaan zitten, totdat jullie in dezelfde lichtcirkel zitten.

3- Kies warme kleuren

In jullie slaapkamer of in de ruimte waar jullie vaak samen tijd doorbrengen, kies je voor warme kleuren en etnische, zachte en kleurrijke stoffen. Gordijnen, tapijten, behangpapier,... Vermijd de minimalistische stijl of de trend loft/fabriek/metaal; het is koud en anti-erotisch!

4- Maak je mooi

Bij mannen gaat de aantrekkingskracht via de ogen en net zoals stieren reageren op rood, reageren zij op het vrouwelijke uiterlijk. Kies voor klederen in warme en zachte kleuren, die sexy en suggestief zijn zonder vulgair te worden. Het is ook belangrijk dat ze je vrouwelijkheid en je sterke punten in de verf zetten!

See also: Lingerie: onze sexy selectie
De mooiste sexy lingerie! © Lou collectie LZ 2014
De mooiste sexy lingerie!
See album

5- Breng make-up aan

Rode lippenstift heeft volgens etnologen een erotische connotatie: het zou de zwelling van de kleine schaamlippen voorstellen die rood worden bij opwinding!

6- Suggereer

Helemaal bloot is niet per se het opwindendst voor een man. Hij vindt het lekker als hij nog wat aan zijn verbeelding kan overlaten. Wat je kledingkeuze betreft, kun je dus beter gaan voor een suggestief decolleté dat vaak veel erotischer is dan een doorschijnend hemd dat je borsten helemaal onthult.

7- Beweeg op een erotische manier

Zijn aandacht wordt niet enkel getrokken door het immobiele, maar ook door bewegingen. Sommige bewegingen kunnen dan ook heel opwindend zijn; ga met je tong over je lippen, kruis je benen, streel je heup met een hand, open een knopje meer van je blouse,...

8- Plaats een spiegel in jullie kamer

Als jullie jezelf bezig zien tijdens een hete vrijpartij, zou de temperatuur enkel nog maar meer kunnen stijgen.

9- Verwen zijn oren

Na het zicht is het gehoor het tweede zintuig dat belangrijk is in het verleidingsspel. Het vormt een belangrijk onderdeel in het creëren van sfeer. Als je een erotische sfeer wilt, denk dan ook in die richting!

10- Kies leuke muziek

Zet liedjes op die jullie in de juiste sfeer brengen en kies voor emotionele liedjes of zelfs "plakkerige slows". Emotie zorgt voor erotiek. Als je hem niet zo goed kent, kun je je laten leiden door je persoonlijke muziekstijl, maar beter nog zet je iets op dat hij ook echt leuk vindt.

11- Lees samen een erotische roman

Deze stimulatie zal niet ongemerkt voorbij gaan. De woorden zullen hem prikkelen en hij zal zijn handen niet van je kunnen houden.

12- Spreek met een verliefde stem

Misschien een beetje fluisterend? Misschien een beetje hees? Gebruik in ieder geval niet je gewone stem, maar spreek met hem zoals wanneer jullie intiem zijn.

13- Spreek in bedekte termen

Maak zinspelingen als je een gesprek met hem hebt of zeg dubbelzinnige dingen. Het zorgt voor een innige verhouding en toenadering.

14- Flatteer zijn reukzin

De geur en de smaak zijn onze meest primitieve zintuigen. De receptoren ervan bevinden zich in het centrum van onze hersenen, in het archaïsche hersengedeelte. Daarom zijn deze zintuigen heel belangrijk in het dierlijke gedeelte van seksualiteit. Dat is een mooi facet als je het verbindt met gevoelens en spiritualiteit. Het is dus belangrijk dat je deze zintuigen prikkelt als je wilt dat je partner naar je verlangt.

15- Maak een gerecht met afrodisiaca

Chocolade, oesters, aardbeien, Spaanse vlieg, saffraan, gember, bonnenkruid,... Er zijn heel wat mogelijkheden! Aan jou om iets lekkers te maken.

16- Laat hem je lievelingsgeur ontdekken

Duik met je neus in een stuk brioche, een madeleine of een jasmijnbloem en zeg hem: "dit vind ik echt lekker ruiken, adem het in...".

17- Verstuif een ambergeurig parfum

Verstuif een ambergeurig, warm en gesuikerd parfum zoals Shalimar of Mitsouko of een amber- of vanille-extract. Je kunt ook kiezen voor wierook met een erotisch geurtje.

18- Neem hem mee op een wandeling door je tuin op een mooie zomeravond

Maak met hem een wandeling door je tuin of in een park op een warme zomeravond en neem de geuren van de bloemen in je op! De geuren worden enkel nog maar meer betoverend 's avonds.

19- Parfumeer je linnengoed

Glijd lavendelzakjes tussen je lakens bijvoorbeeld.

20- Besprenkel hem met een lekker parfum

Doe hem een flesje eau de toilette cadeau en vraag hem zichzelf meteen te parfumeren. Jij besnuffelt hem nadien van kop tot teen.

21- Maak veel contact

"Liefde is als de wrijving van de huid tegen elkaar." Deze uitspraak is natuurlijk niet volledig, omdat liefde ook voor heel wat andere dingen staat, maar we kunnen niet negeren dat onze huid de grootste en meest intieme ontvanger is van gevoelens. Iedereen kan worden gezien, gehoord en geroken van op afstand, maar niet iedereen zal zich laten aanraken! Geniet dus van deze intimiteit om net dat stapje verder te gaan. Deze kleine tips zullen hem helemaal gek maken en hem nog meer naar je doen verlangen.

22- Raak hem voortdurend aan, net alsof het onopzettelijk is

Blijf heel dicht bij hem staan, misschien zelfs een beetje te dicht, in zijn persoonlijke cirkel. Binnen een omtrek van 50 cm laat je normaal gezien enkel mensen komen waarmee je een heel goede band hebt. Plaats je hand op zijn arm als je met hem spreekt, streel door zijn haar, verwijder een (ingebeeld) kruimeltje van zijn hemd,...

23- Voetjevrij met hem onder tafel!

Het is een grote klassieker, maar het werkt wel. Je kunt hem ook kort aanraken onder tafel en bijvoorbeeld je hand over zijn heup laten glijden.

24- Ga zeer dicht tegen hem staan in een menigte

Jullie staan bijvoorbeeld in de rij aan de bioscoop of voor een tentoonstelling. Ga zeer dicht bij hem staan, net alsof mensen je duwen. Hij zal niet weten of je het met opzet doet of niet, maar die twijfel is net goed om de spanning tussen jullie twee te doen stijgen!

25- Doe samen aan sport

Nodig hem uit om samen te voetballen, te zwemmen,... Samen zweten staat ook gelijk aan een zeer intieme lichamelijke communicatie. Je vermijdt het natuurlijk best als hij niet zo sportminded is!

26- Streel jezelf voor zijn ogen

Streel bijvoorbeeld je arm, je wang of je haar met een vinger als hij het kan zien. Geef hem de zin om je ook aan te raken.

27- Spreek zachtjes tegen hem, net aan zijn oor

Ga heel dicht bij hem staan en fluister in zijn oor. Hij kan zo de warmte van je adem voelen in zijn nek. Doe net alsof je hem een geheim toevertrouwt.

28- Kies voor zachte lakens

Zachte lakens zijn nu eenmaal aangenaam. Als ze lekker ruiken, wordt het enkel nog maar aangenamer.

29- Stel hem een uitgebreide massage voor

Niets is leuker dan door de andere in de watten worden gelegd. Als hij ergens pijn heeft, kun je er net van profiteren. Zijn rug, zijn knie of zijn enkel,... geef hem een uitgebreide massage. Als je hem een goed gevoel geeft door de aanrakingen met je handen, zullen zijn gedachten zonder enige twijfel afwijken naar een wat hetere context.

30-Anticipeer

Een man naar je doen verlangen en een erotische sfeer creëren, vraagt een zekere voorbereiding. Anticiperen op genot is eigenlijk al genot. Het is inderdaad leuk om te genieten van verrassingen, maar ook om een verrassing uitgebreid voor te bereiden.

31- Lees hem een liefdesgedicht voor

Je kunt kiezen voor een klassieker uit de liefdesliteratuur ofwel zelf een liefdesgedicht schrijven. Je verliefde stem zal hem raken. Die emoties zijn net het begin van een diepgaande en opwindende erotiek die zullen leiden tot intens genot!

32- Naughty talk aan de telefoon

Bel hem en vertel waar je hem wilt strelen als hij thuiskomt. Dat alleen al kan volstaan om de spanning te doen stijgen en hem naar je doen te verlangen.

33- Schrijf hem een liefdesverklaring

In deze liefdesverklaring kun je bijvoorbeeld uitgebreid schrijven wat je wilt doen met hem.

34- Plan jullie vrijpartijen

Improviseren blijft geweldig, maar een goed voorbereid moment ook. Je kunt op een aantal zaken anticiperen. Een voorbeeld: volgende zondag brengen jullie door in bed enkel met elkaar, zonder dan ook maar iets anders te plannen.

35- Wissel uit en deel

Creëer een erotische sfeer en nodig hem uit om aan deze sensuele dans deel te nemen. Doe het niet alleen, maar met twee.

36- Amuseer jullie met seksuele woordspelingen

Amuseer je om in alles wat hij zegt iets seksueels te zien.

37- Maak van de wereld een betere plaats

Spreek over intellectuele dingen en probeer van de wereld een betere plaats te maken. Filosoferen en jezelf slim voelen heeft ook iets erotisch!

38- Lach samen

Vertel grappige verhalen, ga naar een komiek of kijk een komische film! Lachen haalt barrières neer en zorgt voor gezamenlijk plezier. Het is een goede voorbode op een meer erotisch plezier.

39- Pas je aan hem aan

Niet alle mannen zijn op dezelfde manier gemaakt. De ene bedrijft graag de liefde na een diepgaand gesprek, de andere houdt van nylonkousen, zelfs onder een jeans, en nog een andere houdt van vrouwen die net aan sport hebben gedaan. Bepaal zelf wat hij lekker vindt.

40- Deel met hem jullie gemeenschappelijke herinneringen

Herinneringen, herinneringen en nog eens herinneringen! Graaf in jullie gezamenlijke verleden en haal jullie mooiste, heetste, leukste en plagerigste herinneringen boven!

Ontdek ook:
Afrodisiaca: breng wat meer pit in je liefdesleven!
Test: Hoe ver ga jij in bed?
Seks in het openbaar: de 10 heetste plaatsen om het te doen!

Volg ons op facebook!

you might also like