Home / Beauty / Make-up

Slimme tips om je neus smaller te doen lijken

by Marlies de Pape ,
Slimme tips om je neus smaller te doen lijken© Getty

Kim Kardashian contourt op een slimme manier, Jennifer Aniston doet het met highlighter, maar zijn er nog andere manieren om je neus smaller te doen lijken? We spraken met een make-upartieste die ons uitlegde hoe we een zware neus kunnen verlichten met make-up. We leren trouwens dat ook je kapsel heel wat kan doen voor je gezicht!

Summary
  1. · Brede neus
  2. · Lange neus
  3. · Leg de nadruk op mooie trekken
  4. · Volle lippen
  5. · Vermijd zware oogmake-up
  6. · Licht op met concealer
  7. · Handige kapsels
  8. · Deze celebs contouren voor een perfecte neus:

We hebben allemaal wel iets dat we willen veranderen, maar niet iedereen ziet plastische chirurgie zitten. Tenzij je gezegend bent met een mooie neus, zijn de kansen groot dat je neus een probleem vormt en je hem maar al te graag zou willen inruilen voor een kleinere versie.
We staren ons allemaal blind op ons reukorgaan, nemen profielfoto's en dromen van een neus zonder bobbeltjes en onvolkomenheden.
Maar geen paniek, we hebben goed nieuws! Leer met ons hoe oogschaduw, concealer en highlighter je een droomneus kunnen geven.

Array

Brede neus

Neuzen zijn er in alle verschillende maten en vormen. Misschien wil je hem wat fijner, langer, korter, dunner of wijder en dus is het goed om te experimenteren met contouren om de vorm te krijgen die je wilt.

Julia zegt: "als je een brede neus hebt, breng dan een foundation aan die een tint donkerder is dan je normale make-up, aan beide kanten van je neus. Sheer Cover Studio Perfect Shade Mineral Foundation is ideaal want het is gemaakt van mineralen en blijft dus op je huid zodat die niet ongewenst gaat glanzen. Eens je de donkere tint hebt aangebracht, wrijf dan goed uit naar je kaken. Kies dan een lichtere kleur en breng een klein beetje aan op de brug van je neus om het smalste punt te benadrukken."

Zo krijg je dus de neus van Jennifer Lawrence.

Lange neus

"Als je neus lichtjes te lang is, voeg dan gewoon een donkere tint foundation toe op de tip en onder de tip (tussen je neusvleugels) om je neus korter te doen lijken."

Zoals bij elke make-up, is het een must om het goed te laten versmelten. Wij gebruiken graag een bronzer stick aan beide kanten van onze neus tot aan de wenkbrouwen en dan aan de neusvleugels. Wrijf goed uit met een sponsje. Dit is een ideale basis voor je verder gaat met concealer en highlighter.

Leg de nadruk op mooie trekken

"Je kan ook andere delen van je gezicht accentueren zodat de aandacht van je neus afgeleid wordt, en contouren is een goede manier om dit te bereiken. Leg de nadruk op je jukbeenderen en wenkbrouwen door Body Bling aan te brengen, zodat je een illusie creëert. Je kan ook een klein beetje aanbrengen op de brug van je neus om een dunne, mooie look te creëren."

Volle lippen

"Breng altijd kleur aan op je lippen, want dat trekt de aandacht ook weg van je neus en leidt af naar je mond. Een rode mond is de ideale afleiding en is ook een heel klassieke look."

Vermijd zware oogmake-up

Als je de aandacht wilt afleiden van je neus, hou je de make-up rond je ogen beter licht:
"Veel mensen denken dat een zware oogmake-up de aandacht zal afleiden van je neus, maar dit is niet altijd het geval. Vermijd donkere eyeliner en kies voor een natuurlijke look."

Licht op met concealer

"Donkere wallen kunnen ook de aandacht trekken naar de neus, dus probeer concealer of highlighter aan te brengen."

Handige kapsels

Haarstylisten hebben ook handige trucjes om een neus smaller te doen lijken. Als je een zijscheiding trekt zal de aandacht minder op je neus vallen dan met een middenscheiding. Als je neus lichtjes scheeft is, trek dan de scheiding in je haar aan de andere kant om je gezicht in evenwicht te brengen.
Volume achteraan je hoofd, brengt evenwicht voor een grote neus. Gebruik gel om volume te creëren en je haar te laten glanzen. Een vol kapsel verzacht je trekken.

Deze celebs contouren voor een perfecte neus:

Tips voor smallere neus © Pinterest styledbysheena.blogpsot.com
Tips voor smallere neus
See album
Marlies de Pape
you might also like