Home / Beauty / Make-up

Ready, set, party!

by Jillian Pogmam ,
Ready, set, party!© Lancôme

Nog héél even en je staat al af te tellen naar het nieuwe jaar. Je perfecte feestjurk heb je ongetwijfeld al, maar indien je nog ideeën nodig hebt voor prachtige make-up die ervoor zorgt dat jij schitterend 2014 ingaat, helpen wij je graag nog verder. Op de valreep tonen we je de mooiste make-up voor jouw eindejaarsfeest en natuurlijk wensen we jou daarbij even graag een gelukkig nieuwjaar toe!

Burberry Golden Light

Geen tartan of trench coats deze keer, maar wel de Burberry Golden Light collectie. Burberry inspireerde deze feestelijke make-up collectie op de gouden details die je telkens terugvindt in avondkledij en accessoires tijdens het feestelijke seizoen. De Golden Light collectie is een musthave voor echte beauty lovers wegens enkele limited edition producten en een feestelijke gouden verpakking. Deze make-up is perfect als je gaat voor de subtiele gouden glans en een perfecte teint. Natuurlijk met een touch of gold, quoi. Wij raden vooral de Burberry Glow aan, zorgt voor een frisse uitstraling en mooie gloed – je wil voortaan dat het elke dag nieuwjaar is! Tip: deze glow breng je best aan in combinatie met de Sheer Foundation (een “erwtje” van elk) voor een optimaal glow resultaat. Werk af met Sheer Powder om glans te voorkomen.

De Burberry Golden Light collectie is exclusief beschikbaar bij Galleria Inno of via Burberry.com

Lancôme Happy Holidays

Ga je liever voor meer opvallend en schrikt een rode lip jou niet af? Keuze te over in de Lancôme Happy Holidays collectie, die volledig geïnspireerd is op alles wat glinstert, glanst en de magie van een winters sneeuwlandschap. Geïriseerd wit en zilvergrijs worden geaccentueerd met verleidelijk rood, alles wat je nodig hebt voor die ultieme feestlook. De lippenstiften L’Absolu Rouge zijn niet enkel mooi om aan te brengen, maar ook een ware lust voor het oog. De verpakking schittert dankzij de kristallen van Swarovski Elements die volledig met de hand werden aangebracht – de lippenstift kan je bijgevolg bewaren in een bijpassende etui in zwart fluweel. Pure luxe voor de feestdagen… L’Absolu Rouge is beschikbaar in twee tinten, Caprice en Rouge étincelle. Voor een feestelijke frosty manicure ga je best voor de Vernis in Love nagellak in parelmoerwit of gemetalliseerd grijs. Laat je ogen stralen met de Hypnôse Star étincelle Noir Midnight mascara en werk af met je favoriete kleur uit het Ombre Hypnôse Dazzling gamma. En nu aftellen maar…

Lancome.be

Berry lips

Het Amerikaanse Michael Kors staat gelijk aan glam, en dat is nu net waar jij op zoek naar bent voor de feestdagen – toch? Echte durvers kiezen voor berry lips bij hun feestoutfit, liefst in combinatie met een gouden jurk. Zeg dat wij het gezegd hebben!

Michaelkors.com

© Lancôme
See album
Jillian Pogmam
you might also like