Home / Lifestyle / Maatschappij

Pierre Marcolini gaat in zee met Olympia Le-Tan

by Marlies de Pape ,
Pierre Marcolini gaat in zee met Olympia Le-Tan© Pierre Marcolini

Pralines om je te doen watertanden in een collector doos.

Een verrassende samenwerking met stijl: Brusselse chocolatier Pierre Marcolini en ontwerpster Olympia Le-Tan, bekend voor haar joviale outfits geïnspireerd door de pin-up vintage esthetica, en specialiste van handtassen in de vorm van boekcovers waar de celebs voor vechten, slaan de handen in elkaar.

Pierre Marcolini x Olympia Le-Tan © Pierre Marcolini
Pierre Marcolini x Olympia Le-Tan
See album

Vanaf 1 september kan je de limited edition van heerlijke macarons en pralines proeven in doosjes met afbeeldingen van volle lippen of blinkende ogen, een pop en opzichtig grafisme. Alles is geniaal grappig, met snuggere slogans zoals "mijn ogen zijn groter dan mijn buik". De binnenkant is gevoerd met een typische print van Olympia Le-Tan en haar traditionele etiketten "Hand made with love".

Qua smaken, kan je natuurlijk je eigen samenstelling vragen, ofwel de favorieten van Olympia Le-Tan ontdekken (bijvoorbeeld een hart van framboos, fondant met goudpapier of marsepein). De doosjes bevatten ongeveer 30 pralines of een twaalftal macarons, ideaal om onze zoete honger te stillen.

Een tip? Alle macarons met cacao: smeltende ganache, uitzonderlijk zachte texturen en een harmonieus armona. Een waar moment van geluk. En dan de decadentie van karamel met gezouten boter. Het contrast tussen een opgeklopte ganache met rozen en het krokante chocolade omhulsel. De finesse van cassis, afgerond en lichtjes zuur, ideaal om zich niet te laten ontmoedigen door deze herfst die veel te vroeg komt. En dan...? Leef je uit en vraag je favoriete macarons om je vingers bij af te likken.

Heb je ook zin gekregen?
Afspraak in de winkel of op de website en smakelijk!
Pierre Marcolini
http://www.marcolini.be/

Marlies de Pape
you might also like