Home / Lifestyle / Cultuur

10 onbegrijpelijke celebrity tatoeages

by Marlies de Pape ,
10 onbegrijpelijke celebrity tatoeages© Miley Cyrus Instagram

Miley Cyrus liet onlangs een een kat op haar lip tatoeëren. We willen het wel mooi vinden en begrijpen... maar het lukt ons niet. Net als alle andere tattoos op deze lijst.

Miley Cyrus

Array

Miley Cyrus heeft bijna 20 tatoeages op haar lichaam, dus wat maakt eentje meer uit?
​Ze onthulde de laatste aanwinst aan de binnenkant van haar lip een tijdje geleden aan haar volgers op instagram. Tatoos op deze plaats zie je normaal gezien niet vaak, maar omdat het sterretje zo graag haar tong uitsteekt, zullen we het droevige katje op haar lip wel meer dan eens zien opduiken.
Gelukkig voor haar blijven liptattoos niet eeuwig staan, indien ze er spijt van zou krijgen.

Cheryl Cole

Cheryl Cole, een van de vijf zangeressen in de Britse groep, Girls Aloud, liet de helft van haar rug EN kont tattoëren met Engelse rozen. Zou de zangeres denken dat het naar rozen geurt als ze naar het toilet gaat?

Kat Von D

Om een teleurstelling te voorkomen, raden de meeste artiesten af om de naam van een wederhelft te laten tatoeëren. Maar Kat Von D sloeg dit advies in de wind en liet een grote jeugdfoto van haar vriendje, Jesse James, onder haar oksel tatoeëren. Maar het onvermijdelijke gebeurde, en het koppel ging uiteen. Kat moest meerdere pijnlijke sessies ondergaan om de tatoeage te laten verwijderen. Zucht.

Gucci Mane

In januari 2011 besloot rapper Gucci Mane een ijshoorntje op zijn rechterwang te laten zetten. Een fan van Ben & Jerry's misschien?

Marc Jacobs

Marc Jacobs is een succesvolle modeontwerper. We willen allemaal zijn kleren, maar zijn tattoos zijn iets minder populair... Het lijkt wel alsof de ontwerper zijn lichaam als schetsblad gebruikte en zichzelf heeft bedekt met willekeurige iconen uit de popcultuur. Spongebob en een M&M-mannetje zijn er alvast bij!

Ryan Cabrera

De zanger heeft al jaren geen hit meer gehad, maar in 2013 liet hij toch weer van zich horen door zijn tatoeage van Ryan Gosling. Hij beweerde dat hij het gezicht van de hartenbreker op zijn been liet zetten na een spelletje "tattoo roulette". "We hebben elkaar geblinddoekt en een tatoeage voor elkaar gekozen. Pas als de tattoo gezet was, mochten we kijken..."

Zac Efron

"YOLO (You Only Live Once)": dat was de slogan van... vier jaar geleden. Zac Effron was blijkbaar zo geraakt door de zin dat hij het op zijn rechterhand liet zetten. Hij wist nog niet hoe irritant die zin zou worden.

Audrina Patridge

Nog een voorbeeld van hoe een slechte artiest een goed idee in een ramp kan omtoveren. De ster uit The Hills wilde een slang rond een hybride beeld van een hart en een appel, maar de appel ziet er rot uit en de verhoudingen kloppen absoluut niet!

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is volgens ons een van de knapste Hollywoodsterren, maar die tattoo van een zon die ondergaat boven water... Niet zo knap. Het lijkt wel of de tatoeëerder een kleuter was.

Rihanna

Nadat uitkwam dat Chris Brown zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde, liet de zangeres een geweer tatoëren aan de zijkant van haar rug. Een bewonderigenswaardige boodschap: ze wilde zich niet langer als slachtoffer zien. Je wordt er toch wel wat van streek door gebracht vinden we...

Megan Fox

Megan Fox heeft heel wat tattoos die bewijzen dat ze geen uitgebreid onderzoek heeft gedaan voor ze ze liet zetten. Ze liet haar tatoeage van Marilyn Monroe verwijderen omdat "ze op dat moment niet sterk was. Het was een onbetrouwbare actrice en was heel onzelfzeker." De volgende keer doen we eerst onderzoek!

Marlies de Pape
you might also like