Home / Lifestyle / Maatschappij

Een video die je zin geeft om de eerste de beste voorbijganger te kussen!

by Marlies de Pape ,
Een video die je zin geeft om de eerste de beste voorbijganger te kussen!© Tatia Pilieva

Tatia Pilieva heeft het Web wat willen opvrolijken met een beetje zachtheid en sensualiteit. Ze heeft 20 vreemden (dus 10 koppels) gevraagd een eerste kus uit te wisselen. Het resultaat? Een ontroerend filmpje dat de wereld rondgaat.

Je herinnert je zeker wel de hartkloppingen en de stress die gepaard gaan met de eerste kus! Je hart slaat op hol, je wordt helemaal rood en je weet niet meer wat te doen. Je probeert dan maar je ogen dicht te doen terwijl je handen beven van het angstzweet. De eerste kus kan heel wat stress veroorzaken, maar ook enorm veel emoties. Je voelt je sterk, blaakt van energie en je zweeft van geluk. De persoon waar je verliefd op bent voor de eerste keer kussen, is misschien een uitdaging, maar kan het begin van een mooie romance betekenen.

Tatia Pilieva heeft willen aantonen dat de opwinding bij het idee een vreemde te kussen, sterken kan zijn dan de verlegenheid. De regisseuse heeft 20 personen, en dus 10 (onwaarschijnlijke) koppels die elkaar niet kenden, bijeen geraapt, om haar experiment van de eerste kus te testen. Je ziet dat de koppels wat beschaamd zijn en een gesprek proberen aan te knopen om het ijs te breken, wat bijna onmogelijk lijkt op dat moment. Het filmpje werd gemaakt voor een reclamespot voor vrouwenkleding. Het Amerikaanse merk Wren heeft zich dus heel wat publiciteit op de hals gehaald met dit zeer geslaagde "First Kiss".

Loading...
Array

"Mag het licht uit?", "Het is zover!", "Ik ken zelfs zijn naam niet", "Weet je dat je heel mooie ogen hebt?"... Onze 20 vreemden wisten niet altijd wat te zeggen aan diegene die ze moesten kussen en dus hadden ze elk hun eigen manier om de wachttijd te doorstaan. Uiteindelijk verdween de verlegenheid en teruggetrokkenheid pas op het moment suprême. Iedereen liet zich wegvoeren door de lippen van zijn partner en leek volledig op zijn gemak. We zagen een paar passionele kussen waar de vonken van af sprongen en sommigen hadden het zelfs moeilijk om te stoppen. "Sorry maar dat was echt een fantastische kus", hoorden we zelfs bij één van de deelnemers.

De beelden voerden ons terug naar mooie herinneringen, die ergens tussen verlegenheid en emotie lagen. Sommige koppels mogen dan wel acteurs geweest zijn (zoals Soko, Corby Griesenbeck en Marianna Palka), ze hebben toch wel een heel goede acteerprestatie neergezet. Een aanrader om te delen op de sociale netwerksites!

Le premier baiser est souvent le plus embarrassant mais aussi le plus intense © Tatia Pilieva
Le premier baiser est souvent le plus embarrassant mais aussi le plus intense
See album


Ontdek ook:
> Kussen is gezond
> Belgen kussen te weinig
> De beste celebrity zoenen

Marlies de Pape
you might also like