Home / Beauty / Lichaam en gezicht

Getest: Body Milk Onder de Douche van NIVEA

by Marlies de Pape ,
Getest: Body Milk Onder de Douche van NIVEA© NIVEA

Wanneer NIVEA een nieuw gamma lichaamsverzorging op de markt brengt, kijken wij met open ogen mee, vooral omdat we verzot zijn op de NIVEA-geur, die ons doet terugdenken aan onze jeugd (want bij wie roept de blauwe doos geen mooie herinneringen op?!).

We zijn vooral fan van de verscheidenheid aan geuren binnen het gamma Body Milk Onder de Douche, gaande van een zoet honingparfum en een betoverend cacaoparfum, tot de meer typische NIVEA-geuren die evenmin ontbreken!

De droge huidjes zullen zich nu extra kunnen verheugen dankzij de Zijdezachte Body Milk Onder de Douche verrijkt met Sheaboter, en de Verzorgende Body Milk Onder de Douche, verrijkt met Amandelolie. Maar ze kunnen ook kiezen voor de Body Milks met cacao en honing, die eveneens de droge huid voeden.

Body Milk Onder de Douche is zeer gebruiksvriendelijk en je hebt een zachte, soepele huid in no-time. Ideaal dus voor vrouwen die ‘s morgens geen tijd kunnen verliezen, maar toch goed verzorgd voor de dag willen komen. Je moet je gewoon wassen met je dagelijkse douchegel, afspoelen, de body milk onder de douche aanbrengen en opnieuw afspoelen. Je huid is zijdezacht en perfect gehydrateerd, reeds op het moment dat je uit de douche stapt!

NIVEA - Assortiment Onder De Douche © NIVEA
NIVEA - Assortiment Onder De Douche
See album

Wat is het geheim van de Body Milk Onder de Douche? De formule bevat meer verzorgingsoliën dan een normale body milk. De oliën worden door het water geactiveerd en worden meteen door de huid geabsorbeerd. Resultaat: een zachte, soepele en gehydrateerde huid… zonder een plakkerig gevoel. Je hoeft nu niet langer te wachten tot je body milk is ingetrokken voordat je je kunt aankleden. Afspoelen, afdrogen en aankleden! Wij zijn alvast overtuigd.

We kunnen de combinatie van doeltreffendheid, heerlijke parfums en producten die aangepast zijn aan elk huidtype, alleen maar toejuichen.
Wanneer begin jij met NIVEA te smeren onder de douche?

Voor meer details en om te weten welk(e) product(en) (je moet niet altijd kiezen!) het best bij jou past (of passen), ga naar:
http://www.nl.nivea.be/Advies-Tips/ext/fr-nl-BE/BodyMilk

​Kan jij ook niet wachten om het nieuwe gamma in je bezit te hebben? Doe dan mee aan de wedstrijd en maak kans op een pakket NIVEA producten:
https://www.wewomen.be/

Prijs: 4,69 euro voor 250 ml; 6,59 euro voor 400 ml.

Marlies de Pape
you might also like