Home / Mama / Baby

De leukste cadeautips voor kleintjes met Kerst & Nieuwjaar

by Jillian Pogmam ,
De leukste cadeautips voor kleintjes met Kerst & Nieuwjaar

De tijd vliegt voorbij in December! Sinterklaas hebben we intussen gehad, nu is het alweer bijna tijd voor Kerstmis en oudejaar. Een periode waar de kinderen een maand lang verwend mogen worden met allerlei pakjes en leuks om mee te spelen. Wij helpen je alvast graag een stapje vooruit met deze cadeautips, zodat jij optimaal kan genieten van de feestdagen. Veel plezier!

Zin om te lezen?

Pakjes kopen voor de kleintjes is leuk, maar het wordt nog beter als ze er ook nog iets van kunnen leren. Net om die reden staan boeken hoog op deze lijst, niets beter dan wat verantwoord plezier!

In “De reuzenperzik” van Roald Dahl lees je het verhaal van James die al jaren bij zijn tantes Spons en Spijker woont in een raar bouwvallig huis op de top van een hoge heuvel. James’ leven verandert helemaal wanneer hij een zakje toverkracht krijgt van een oud mannetje. Hij laat het zakje vallen bij een kale perzikboom, waar daarna een reusachtige perzik aan groeit. James kruipt de perzik binnen en wordt vriendjes met de Ouwe-Groene-Sprinkhaan, juffrouw Spin, het Lieveheersbeest en nog meer dieren. Samen maken zij de gekste avonturen mee, zoals een luchtreis over oceaan.

Sinterklaas mag dan al voorbij zijn, wij zijn zeker dat je kleintjes “Radio Rapido” nog steeds leuk gaan vinden. Het boekje bundelt dertien nieuwe liedjes voor de Sint, zoals onder andere “Het zwartepietenexamen”. Dit vertelt het verhaal over de moeilijke toelatingsproef waar de helpers van de Sint zich moeten doorworstelen.

Bezorg je kinderen heel wat lachplezier met “De vreselijke tweeling”! Max en Lot halen graag grappen uit, maar daar is hun moeder niet zo blij mee. Ze is bang voor viezigheid en vindt hun grappen gruwelijk en afschuwelijk! De tweeling vindt hun grappen geniaal maar ongevaarlijk, tot er op een dag toch iets ontzettend mis gaat.

Roald Dahl : De reuzenperzik
Roald Dahl : De reuzenperzik
See album
Array

Zin om te spelen?

Uren speelplezier gegarandeerd met deze leuke spelletjes voor kinderen. Van klassiekers die aangepast zijn naar de leeftijd tot blokjes om te bouwen, de kindjes weten zich hiermee alvast enkele uren bezig te houden!

Met “Monopoly Junior Party” haal je het bekende spel in huis dat aangepast is aan een verjaardagsfeestjesstijl. Zo speel je met taartjespionnen en koop je een zwem- of dierentuinfeestje in plaats van een straat.

Fan van Scrabble? Laat je kinderen kennismaken met “Scrabble Junior”, één van de best verkochte leerspelletjes voor kinderen.

Ook leuk is “Kinder Wereldreis”, een spel waar kinderen meer over aardrijkskunde leren met plezier. Zo is er een grote wereldkaart op het spelbord getekend waar bij elk land een mooie illustratie is gemaakt. Met dit spel maakt het kind spelenderwijs met alle landen van de wereld kennis.

Pret verzekerd met de “Speelset blokken”! Je kind maakt op die manier meteen kennis met z’n innerlijke Bob De Bouwer.

Kinder Wereld Reis
Kinder Wereld Reis
See album
Jillian Pogmam
you might also like