Home / Beauty / Parfum

16 nieuwe verleidelijke parfums

by Dorothee Gebele ,
16 nieuwe verleidelijke parfums© Balenciaga

Zin in een nieuw geurtje? Dan presenteren we je graag een selectie van zestien parfums die net in de winkel liggen en die ongetwijfeld passen bij je verlangens aan het begin van de lente. Of je nu zin hebt om op reis te gaan, je op en top vrouw wilt voelen of je urban chic in de verf zetten, je vindt vast wat je zoekt. En doe zeker de moeite om kennis te maken met de nieuwste creaties van minder bekende huizen!

Summary
  1. · Voor chique fashion lovers
  2. · Voor hippe travelbirds
  3. · Voor glamour chicks
  4. · Voor gracieuze girly girls

Voor chique fashion lovers

Velvet Oud & Rose - Dry Body Oil - Jo Malone London
Dit is een waanzinnige dry oil die heerlijk naar vers geplukte damasrozen ruikt. Zuiver zalig. Voeg daarbij de diepte en de kruidige sensualiteit van oudh-hout en je krijgt een schitterend oosters parfum. Als je dat op hebt, zie je jezelf vast en zeker door Istanbul struinen!
100ml - 57 euro – bij Senteurs D’Ailleurs

Clean - Fresh Laundry
De naam zegt alles. Dit is een frisse geur die naar de pasgewassen lakens en de wasverzachter uit onze kindertijd ruikt. Een streelzacht parfum dat net zo goed geschikt is voor hem als voor haar.
60ml - 70,20 euro - bij Cosmeticary

Prodigieux le parfum - Nuxe
Dit parfum kun je in vijf woorden samenvatten: het ruikt naar de zon. Neem de heerlijke geur van de Prodigieuse-olie, voeg daar enkele noten oranjebloesem aan toe, net zoals kokosmelk en bergamot en je waant je meteen op het strand.
50ml - 49,90 euro

Myrrhe Impériale - Armani
De haute couture spirit in een flesje waaruit alle weelderigheid van een oosters paleis spreekt, met warme en gerookte toetsen van mirre, gecombineerd met benzoëhars en vanilleaccenten. Bij wijze van eindnoot creëren exquise saffraan en pittige roze peper een betoverend akkoord.
100ml - 155 euro

Velvet Oud & Rose - Dry Body Oil © Jo Malone London
Velvet Oud & Rose - Dry Body Oil
See album

Voor hippe travelbirds

Madly Kiss ‘n Fly - Kenzo
Dit is een smeuïge, fruitige limited edition. Ze ruikt lekker naar de zon met haar aroma van rijpe plukklare litchi’s, peren en pompelmoes. Ideaal voor al wie van lichte, vrolijke geuren houdt.
50ml - 56 euro

Exotica - Roberto Cavalli
Een exotisch, zwoel parfum, net zoals de prints van het huis, dat aan tropische oorden doet denken, met zijn mengeling van mango, frangipanebloem en sandelhout. In een enkele druppel neemt de geur je mee naar de eilanden in de Indische oceaan.
75ml - 72,17 euro - bij Planet Parfums

Bulgari - AQVA AMARA
Een gemengd parfum dat met zijn mandarijn uit Sicilië en neroli uit Tunesië herinnert aan de Middellandse zee. Een subtiele combinatie tussen het zuurzoete aroma van het sap en de bittere geur van het vruchtvlees. Voeg daarbij de frisheid van het bronwater dat doet denken aan de Romeinse termen en je voelt je meteen elders.
50ml - 69 euro

Balenciaga - Rosabotanica
Rosabotanica neemt je mee voor een escapade naar een mysterieuze, bloeiende tuin, met eerst de geur van peper en citrus, gevolgd door de frisse uitstraling van rozen, omhuld door een zweem van kardemom en wit hout, met een sensueel evenwicht als resultaat.
50ml - 77 euro

Madly Kiss and Fly - Kenzo © Kenzo
Madly Kiss and Fly - Kenzo
See album

Voor glamour chicks

Eau Sensuelle - Lacoste
Een zoet, licht prikkelend parfum dankzij de winnende combinatie van nougat en cassis. Amber en roze peper zorgen voor een warme, sensuele noot die dit parfum uiterst geschikt maken voor ’s avonds.
50ml - 52,65 euro

Extatic - Balmain
Een oosterse bloemengeur die zowel rock als chic is, dankzij de combinatie van nashipeer en iris, jasmijn en Barenia fluweelleder. Niet voor doetjes!
60ml - 60 euro - Chez Ici Paris XL

Manifesto L’Eclat - Yves Saint Laurent
Een fris en stralend eau de parfum dat de fans van bloemengeuren zal bekoren. Het hart combineert oranjebloesem met jasmijnblaadjes, terwijl de hoofdnoot een aanlokkelijke cocktail van cassisknoppen, neroli, groene thee en bergamot is.
50ml - 69 euro

ck one - RED EDITION
Een dynamische en sensuele eau de toilette boordevol energie, dankzij de sappige vruchten, gecombineerd met rijpe beetklare watermeloen en de warmte van witte amber en patchoeli. Een verrassende cocktail met een heel verleidelijke geur als resultaat.
100ml - 49,94 euro

Eau Sensuelle - Lacoste © Lacoste
Eau Sensuelle - Lacoste
See album

Voor gracieuze girly girls

Chance Eau Tendre - Chanel
Poëtisch en teer is Chance Eau Tendre met zijn noten van kweepeer en pompelmoes, met een toets van jasmijn. Resultaat: een fris en optimistische geur die al wie van streelzachte, sensuele parfums zal aanspreken.
50ml - 58,80 euro

Evergreen - Jil Sander
Voor de meest romantische zielen onder ons, die houden van wandelingen in een Engelse voorjaarstuin. Je herkent vast de geur van ontluikende rozenknoppen, krokante appels, zuurzoete pompelmoes en bedwelmend sandelhout.
50ml - 61,06 euro

Eau Fraîche - SeeByChloé
Een idyllisch luchtje met een ondeugend onschuldige knipoog. Eerst ruik je een zweem van waterhyacint, daarna volgen akkoorden van appelboom en jasmijn. Vetivergras levert de grondtoon en zorgt voor een verfijnde toets die jonge, levenslustige vrouwen zeker zal bevallen.
50ml - 63,28 euro

Secret - Rochas
Een klassieker met lef en een geur die de liefhebsters van Parijse chic zal aanspreken. Bij wijze van opening ruik je meteen de zoete noten van mango en passievrucht, gevolgd door de combinatie van Arabische jasmijn en osmanthus. Het geheim zit ‘m in het mysterieuze ingrediënt dat het hart van het parfum vormt. Aan jou te raden wat het is…
50ml - 77 euro

Chance Eau Tendre - Chanel © Chanel
Chance Eau Tendre - Chanel
See album

Ontdek ook:
> Test: Welk parfum past bij jou?
> Wat denken mannen van je parfum?
> Tips: Hoe een parfum kiezen?

Volg ons op facebook!

Dorothee Gebele
you might also like