Home / Mode / Fashion and me / Cannes 2013: glamour op de rode loper

Mode

Cannes 2013: glamour op de rode loper

by the editorial team ,
Cannes 2013: glamour op de rode loper
Met de voorstelling van de langverwachte prent 'The Great Gatsby' werd gisteren in Cannes het 66e Filmfestival officieel afgetrapt. Speciaal voor de vijftiendaagse hoogmis van de film zakten - naar goede gewoonte - heel wat A-listers af naar het mondaine Zuid-Franse kuststadje. Resultaat: glitter, glamour en een hele trits m’as-tu-vu-outfits.

Met The Great Gatsby, de langverwachte film van Baz Luhrman met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, werd het 66e Filmfestival van Cannes gisteren voor geopend verklaard. In de gutsende regen, maar dat mocht de fashionpret tijdens de officiële openingsceremonie allerminst drukken. Op het appel verschenen onder andere: Leonardo DiCaprio (uiteraard), Tobey Maguire, Carey Mulligan, Ryan Gosling, Lea Seydoux, Emma Watson, Nicole Kidman (zij zetelt in de jury) en Audrey Tautou, die zowel de presentatie van de openings- als die van de slotceremonie voor haar rekening mocht nemen.

Wie droeg gisteren de mooiste jurk? Wie kleurde buiten de lijntjes met een originele creatie? Welke ster beging een memorabele fashion faux pas? Je het ontdekt het hier. Actie!


Boven: het Britse supermodel Cara Delevingne in een mooie zwarte avondjurk van Burberry met kanten details. Haar smokey eyes en karmijnrode lippen maken Cara’s typische rock-‘n-roll look af en van zakjes verdacht wit poeder was ditmaal geen spoor. Flink zo, Cara.

© Getty Images