Home / Mode / Trends / Zet je beste voetje voor: de leukste lenteschoenen

Mode

Zet je beste voetje voor: de leukste lenteschoenen

by the editorial team ,
Zet je beste voetje voor: de leukste lenteschoenen
Bloemenprints, neon, zwart wit, blokhakken of stiletto’s? Deze lente kun je haast elke kant uit met je schoenen.

Trend 1: POP!
Laat je voeten knallen. Blijf niet te bescheiden en ga voor drukke prints, neonkleurtjes en opvallende details. Felle tinten zijn leuk om mee te colorblocken, en een schoen met print combineer je op een effen jurk. Tenzij je natuurlijk extra hip voor de dag wil komen, dan ga je voor de gewaagde print-op-print-trend.

Trend 2: Kies je hak
Weg met de verzwikte enkels, want deze lente en zomer sta je stevig in je schoenen met een blokhak. Ben je geen fan van het robuustere hakkenwerk? Dan kun je evengoed een stiletto aan. Of een sleehak. Of een paar flatjes. Of een kitten heel. Alles mag dit seizoen, en dat is meteen een prima excuus om dit seizoen niet twee, maar acht paar summer shoes te shoppen.

Trend 3: Etnische prints
Ook niet langer weg te denken aan onze voeten: de ethnic print. Waan jezelf dus een moderne Pocahontas en verras met een paar ethnic shoes.

Trend 4: Puntige neuzen
Terug van weggeweest: de pointy tip. En daar zijn we niet rouwig om, want zo’n pump met puntige neus is nu eenmaal prima office én party wear.

Trend 5 Flatjes
Geen hakkenfan? Dan heb je ook dit seizoen weer geluk, want comfortabel blijft modieus. Sneakers (al dat niet met platform- of flatformzool) kunnen ook als je niet onderweg bent naar de sportschool, zelfs onder een rokje. Loafers blijven überhip en ook de platte sandaaltjes en ballerina’s blijken – voorlopig – blijvertjes.