Home / Mode / Fashion and me / Voltreffers en modeblunders op de MTV Movie Awards

Mode

Voltreffers en modeblunders op de MTV Movie Awards

by the editorial team ,
Voltreffers en modeblunders op de MTV Movie Awards
‘The Avengers’ ging gisterenavond in Los Angeles aan de haal met de MTV Movie Award voor beste film. Jennifer Lawrence werd ook hier in de bloemetjes gezet voor haar glansrol in ‘Silver Linings Playbook’ en mocht het beeldje voor ‘Beste Vrouwelijke Acteerprestatie’ in ontvangst nemen. Ook Bradley Cooper, Jennifers tegenspeler in de prent, kreeg een felbegeerde MTV popcornbeker mee naar huis. Hij werd uitgeroepen tot Beste Mannelijke Acteur.

Er werden ook beeldjes uitgedeeld in iets ludiekere categorieën. Als daar zijn: beste scène zonder hemd (Taylor Lautner uit Twilight) en WTF Moment (Jamie Foxx & Samuel L. Jackson in Django Unchained), en ook op het podium was er plaats voor humor. Zo haalde gastvrouw Rebel Wilson een mopje uit met het publiek en toonde ze prompt een (fake) stel tepels. De 27-jarige actrice heeft haar naam alvast niet gestolen.

Nog op het programma? Het obligate fotomoment op de rode loper, uiteraard. En daar viel gisterenavond weer wat te rapen, want het leek wel alsof de celebs het niet bepaald eens waren over de dresscode van het event. Het resultaat was dan ook een bont allegaartje outfits, stuk voor stuk interpretaties van het thema ‘red carpet glam’. Sommige A-listers sloegen daarbij spijkers met koppen (extra stijlpunten voor Selena Gomez, die er stralend uitzag in een gouden jurk van Julian McDonald), terwijl anderen best op zoek gaan naar een nieuwe stylist.

Benieuwd naar de stijlflaters & succesnummers? Wij hebben de leukste én vreselijkste outfits voor je klaarstaan…

Copyright beelden: Getty