Home / Mode / Accessoires / 75 jaar Ray Ban

Mode

75 jaar Ray Ban

by the editorial team ,
75 jaar Ray Ban
We herinneren ons allemaal de legendarische James Dean in "Rebel Without a Cause” en zijn trieste blik verborgen achter zijn zonnebril. Zonnebril van Ray-Ban. En wie kent de prachtige Audrey Hepburn uit “Breakfast at Tiffany’s” niet en de scène wanneer ze ’s morgens een koffietje drinkt voor de etalage van een bekende juwelier in New York en een grote, zwarte zonnebril draagt? Ook hier is de zonnebril van Ray-Ban.

Mick Jagger, The Blues Brothers, Lolita van Stanley Kubrick, Don Johnson in Miami Vice, de agenten van Men in Black,… De lijst van rocksterren en glamoureuze celebrities die Ray-Ban dragen, is eindeloos. Elegant of sportief, mondain of rock, vrouwen of mannen: het Amerikaanse merk met zijn sociale zetel in Milaan heeft de harten van sterren al veroverd vanaf de jaren 50.

Vandaag viert Ray-Ban zijn 75ste verjaardag. Dat is een mooie gelegenheid voor ons om terug te blikken op de geschiedenis van het merk en te ontdekken welke sterren in de filmwereld, in pop&rock en in het mondaine leven trouw zweren bij Ray-Ban!

Willen jullie meer te weten komen over de mythische Ray-Ban brillen? Voor zijn 75ste verjaardag heeft het merk een exclusief boek uitgebracht: “Legends: Untold Stories”. Je vindt er foto’s in terug van de sterren die hun hart hebben verloren aan de legendarische zonnebrillen.