Home / Beauty / Make-up

Mannen voor de helft opgemaakt als vrouwen, en hun verbazende reactie!

by Marlies de Pape ,
Mannen voor de helft opgemaakt als vrouwen, en hun verbazende reactie!© Youtube

Misschien heb je de laatste hype op YouTube al gezien: een video waarin vijf mannelijke vrijwilligers opgemaakt worden als vrouwen. De video werd ondertussen al meer dan een miljoen keer bekeken en zal ook jou zeker doen lachen!

Je ventje, vader of je vrienden hebben zeker al vaak geklaagd over hoeveel tijd je nodig hebt om je klaar te maken. Maar heb je je al eens afgevraagd wat er zou gebeuren als ook zij zich zouden opmaken? Denk je dat ze uren voor de spiegel zouden staan of zich afvragen wie het mooist is tussen jullie twee? Houd je vast voor een vreemd experiment!

© Youtube
See album

BuzzFeed plaatste een video op Youtube waarin vijf vrijwilligers de helft van hun gezicht lieten opmaken door een professionele make-upartieste alsof ze vrouwen waren. Geen baarden of snorren meer, mooi omlijnde wenkbrauwen, en natuurlijk, lippenstift, mascara en nog enkele vleugjes poeder. "Het is net een massage", zei een van hen, maar ze waren het er allemaal over eens dat oogschaduw en oogpotlood minder fijn was...

Array

Voor ze met het experiment begonnen, wilden ze allemaal omgetoverd worden in mooie jongedames, maar wanneer de make-upartieste eraan begon, wisten ze niet goed hoe het eraan toe ging gaan en begonnen ze het pijnlijke van het proces te beseffen.

Wanneer hun gezicht voor de helft opgemaakt was, mochten ze zich bewonderen in de spiegel. De reacties waren erg grappig. Ze waren verbaasd, proestten het uit en vonden zelfs dat ze op hun moeders of tantes leken. Sommige vonden het resultaat afgrijselijk en anderen vroegen zich af waarom vrouwen zich opmaken. Een merkwaardig experiment waarbij ze even in onze huid konden kruipen!

Loading...

Meer op wewomen.be:
Hoe mooi ben jij? De wereld rond met Photoshop
De meest verbluffende make-overs aller tijden!

Marlies de Pape
you might also like