Home / Beauty / Make-up

Voor een leuk kerstcadeau raadt wewomen Deauty aan!

by Fanny Broissand ,
Voor een leuk kerstcadeau raadt wewomen Deauty aan!

Als je Kerstmis maanden wilt laten duren, dan is er niets beters dan je vrienden of familie te verwennen met een Deautybox.

Summary
  1. · Verrassingen het hele jaar door
  2. · Beauty op maat
  3. · Het comfort van thuis ontdekken
  4. · Geschenken aan huis
  5. · En voor Kerstmis? Opgepast, spoiler alert, we onthullen de inhoud van de box om je nieuwsgierigheid tegemoet te komen….
  6. · In de praktijk:

We stellen je trots deze geschenktip voor: de Deautybox van december.
We leggen je het principe van deze doos (nog eens) uit. Wedden dat je ook enthousiast zal zijn?

Array

Verrassingen het hele jaar door

Als je Deauty schenkt, dan mag je er zeker van zijn dat je naasten nog maanden aan je gaan denken. Schuif de box van december onder de kerstboom voor de vreugde die het opendoen van geschenkjes met zich meebrengt. En om de dierbare momenten nog wat te verlengen, kan je kiezen tussen één, twee of vijf extra maanden abonnement. Beloofd dat je iemand gelukkig gaat maken!

Beauty op maat

In elke box ontdek je tussen de 4 en 6 schoonheidsproducten, in reis- of groot formaat. Grote merken die bekend staan om hun kwaliteit en vernuft, staan zeker op het programma, maar ook enkele leuke ontdekkingen. Biotherm, Kerastase, Nuxe, Essie, Caudalie of nog, Vichy, maken allemaal deel uit van de prestigieuze partners van Deauty.

Aanlokkelijk niet? Voor december heeft de redactie haar selectie uitgekiend, maar de daaropvolgende maanden past de box zich aan jouw wensen aan. Daarvoor vul je gewoonweg je "beautyprofiel" in, een formulier waarin je onder andere je leeftijd, huidtype of verwachtingen voor je haar meegeeft.

Het comfort van thuis ontdekken

Houd je van beauty-ontdekkingen, maar huiver je bij het idee uren te verliezen in een winkel? Dat komt goed uit, want Deauty ontfermt zich over alles. Je kan vaarwel zeggen aan overbevolkte winkels. Je selectie komt thuis aan waar je alles kan testen en proberen in optimale omstandigheden. Geen wachtrijen, stormlopen of gestresseerde klanten meer die koortsachtig op zoek zijn naar geschenkjes.

Elke maand ontdek je 4 tot 6 producten die nauwkeurig uitgezocht zijn. Je kan er rustig van genieten in een gezellige sfeer voor een onvergetelijke ervaring. Kers op detaart: de waarde van de producten van de Deauty Box ligt 2 tot 3 keer hoger dan de waarde van de box. Sparen om nieuwe producten uit te proberen, is dus mogelijk!

Geschenken aan huis

Het beautyritueel begint al bij het openen van de zwarte, elegante box. De producten zitten er natuurlijk niet door elkaar in, we hebben het hier over cadeaus en met plezier ontvangen. Van het lintje tot het boekje dat alles uitlegt, over elk product dat zorgvuldig in de box werd gestoken, is Deauty een waar geluksmoment voor jezelf. Je zal je erop betrappen dat je de postbode ongeduldig afwacht...

En voor Kerstmis? Opgepast, spoiler alert, we onthullen de inhoud van de box om je nieuwsgierigheid tegemoet te komen….

Mythic Oil van L’Oréal Professionnel
Een tijdloze klassieker van ons haarritueel: een olie die lekker ruikt naar warm zand en vakantie. Je brengt ze aan op vochtig haar en besteedt daarbij extra aandacht aan de puntjes, ofwel heel voorzichtig op droog haar voor een gegarandeerd glanzend resultaat. De haarvezels slorpen de olie onmiddellijk op voor gevoed en stralend haar.
Onze verzorgingstips kan je hier raadplegen.

Yves Rocher - Le Grand Rouge
Om je te verwennen, mag je je aan één van de volgende tinten verwachten: Rose Eclatant - voor een ongedwongen look -, Rouge Gourmand - ja ja, rood als een liefdesappel - en Rose Somptueux – dat naar fuchsia neigt, ideaal om leven te blazen in een winterse outfit. De lippenstiften hebben allemaal een textuur die over je lippen glijdt, een nooit gezien comfort en bovendien blijven ze uren zitten. Ideaal dus om altijd in je handtas te hebben zitten.
Hier kan je de tips van een make-upartiest vinden om lippenstift aan te durven.

Caudalie - Eau Fraîche Fleur de Vigne
Een opmonterend parfum, ideaal om jezelf op te vrolijken 's morgens en je al in de zomer te wanen. Het parfum begint met citrusnoten, groen en pittig, en wordt daarna ronder en heerlijk aromatisch.
Zin om meer te weten over het gamma Eaux Fraîches? Klik hier.

Uriage – Roseliane – Masker tegen rode vlekken
Een cocooning masker waar je nood aan hebt om de koude te trotseren. Je huidtype maakt niet uit, wanneer het kwik daalt, verschijnen de rode vlekjes en trekt je huid tegen. En dan snelt Roséliane te hulp en geeft je alle nodige steun, voor een stralende, zachte en gezonde huid.
Andere manieren om je huid te beschermen tegen de koude, vind je hier.

BoHo – Oogpotlood
Dit biologische en duurzaam merk heeft alleen maar positieve kanten: wanneer je deze potloden gebruikt voor een smokey eye, merk je dat de punt over je ooglid glijdt. Je krijgt een smeuïg resultaat, maar niet vet, dat heel de dag blijft. Voor een onnavolgbaar comfort bevat de formule herstellende actieve ingrediënten zoals karitéboter en wonderolie, wat alleen maar bijdraagt aan de werking.
Zin om meer te weten over oogpotlood? Klik hier.

In de praktijk:

Het kan niet eenvoudiger zijn om (jezelf) deze mooie feestbox aan te bieden. Ga naar de site van Deauty en klaar. Maar opgepast, het is een beperkte oplage, en dus zijn er niet genoeg voor iedereen...

Wil je meer details kennen over Deauty?
www.deauty.be/nl/
Artikel geschreven in samenwerking met Deauty

Fanny Broissand
you might also like