Home / Beauty / Make-up

De top vijf van de Deauty Box beauty producten

by Dorothee Gebele ,
De top vijf van de Deauty Box beauty producten© Deauty

De Deauty Box is een 100% Belgische beauty box boordevol leuke ontdekkingen. In een chique minimalistische verpakking vind je telkens vijf tot zes producten, waarvan sommige in ‘full size’. Als je ze ontvangt is het iedere keer alsof het Kerstmis is, maar dan beter, want je krijgt er elke maand eentje toegestuurd.

Bovendien kun je terecht op de bijhorende blog met massa’s tutorials en tips om de producten juist te gebruiken. Je leert bijvoorbeeld hoe je je borstels best onderhoudt, hoe je valse wimpers moet aanbrengen of je verbrokkelde oogmake-up kunt herstellen. Kortom, handig advies dat je ongetwijfeld van pas zal komen.

Van het vijftigtal vertegenwoordigde merken waren we meer bepaald weg van de volgende vijf in 2013.

- Antiwallen oogomtrek gel - Plante System
Deze transparante en uiterst frisse gel zal je blik in een… oogwenk opfrissen. Breng aan in hele kleine hoeveelheden en klop die voorzichtig in: van slaapgebrek is geen spoor meer te merken.

- Essie nagellak
Lang houdende nagellak zoals in New-York in te gekke kleuren.

- Citroenzuur AHA A60 - Etat Pur
Het wondermiddel om komaf te maken met een doffe teint. Breng twee keer per week drie tot vier druppels van dit product aan op je gezicht, maar vermijd de oogomtrek. Dankzij de exfoliërende AHA-zuren gaat je huid gegarandeerd stralen.

- Compact poeder - Korres
Het Griekse merk presenteert een teer roze poeder voor een frisse en natuurlijke teint.

- Droogshampoo met havermelk - Klorane
Voor actieve vrouwen die wegens tijdsgebrek hun haar een keer niet kunnen wassen: een wolkje droogshampoo, eventjes wachten, uitborstelen en je haar is weer licht en fris.

Deauty Box © Deauty
Deauty Box
See album

Om je te abonneren kun je kiezen uit meerdere opties: 15 euro per maand, 45 euro voor drie maanden of 165 euro voor een jaar – portokosten inbegrepen.

Meer weten?
http://www.deauty.be/box/

Ontdek ook:
>
Hortense, de nieuwe Belgische box
>
België: e-shops die je moet kennen

Dorothee Gebele
you might also like