Home / Beauty / Lichaam en gezicht

Beauty: 5 nieuwtjes van het seizoen

by Marlies de Pape ,
Beauty: 5 nieuwtjes van het seizoen© Fanny Broissand

Als er iets is waar we enthousiast van worden, dan is het wel wanneer onze favoriete merken buitengewone producten voorstellen.

Summary
  1. · Dior nagellak
  2. · Lancôme - Advanced Génifique - Jeugdigheidactiverend serum
  3. · Kiehl’s - Midnight Recovery Concentrate
  4. · By Terry - Cheek to Cheek - Water Color Blush - Bij Cosmeticary
  5. · Delbôve - Crème Sorcière en Eau Sorcière

Er wordt technische vooruitgang geboekt, zowel op het vlak van de rituelen om verzorging aan te brengen als van de verbluffende resultaten. We hebben er vijf uitgekozen die ons echt omver hebben geblazen.

Vernieuwende schoonheid © Fanny Broissand
Vernieuwende schoonheid
See album
Array

Dior nagellak

De nieuwe nagellakjes zijn gewoon volmaakt, van de verpakking tot de intensiteit van de kleur en de namen die je doen wegdromen (kies je voor "lucky" of "aventure"?).
Maar wat ons echt verstomd doet staan, is de tijd dat ze op je nagels blijven. Met slechts één laagje Gel Coat heb je blinkende en lichtjes gewelfde nagels zoals bij gemanicuurde gelnagels, en dat voor minstens een hele week. Wat wil je nog meer?

Dior Vernis - 26,35 euro voor een nagellak van 10ml

Lancôme - Advanced Génifique - Jeugdigheidactiverend serum

Dit serum bestrijdt niet minder dan 10 tekens van veroudering. Je hebt een jonge, stralende huid met zichtbare resultaten in slechts zeven dagen.
De laboratoria van Lancôme hebben zowel de huidtextuur (elasticiteit, toniciteit, hydratatie) bestudeerd als zichtbare sporen zoals rimpeltjes, een heldere of stralende teint.
Een serum is pas multifunctioneel als het rekening houdt met al deze elementen.

Advanced Génifique - 79,15 euro voor 30ml

Kiehl’s - Midnight Recovery Concentrate

Een elixir dat zich zeer sensueel laat aanbrengen (dankzij de goddelijke geuren van essentiële oliën) en instaat voor een onmiddellijk effect. Je brengt het serum 's avonds aan, voor je gaat slapen, en bij het opstaan zie je de eerste resultaten al met een verkwikte teint. Je huid is hersteld en hernieuwt zich sneller. Al na een week heb je een gladdere huid en na 28 dagen verminderen rimpels en kraaienpootjes.

Merk op dat er squalaan in zit voor een fluweelzachte huid, en teunisbloem, barstensvol omega 6, een superfood voor je huid.

Midnight Recovery Concentrate - 39 euro voor 30ml

By Terry - Cheek to Cheek - Water Color Blush - Bij Cosmeticary

Schud goed met het flesje zodat de lichtreflecterende partikeltjes zich mengen met het kersenwater. Breng met behulp van de druppelaar, een druppeltje aan op elke wang en wrijf uit. Het product heeft een erg waterachtige structuur en smelt op je huid, zoals een aquarel.
Kers op de taart: een heerlijke zoete geur.
Je ziet er goed uit op een natuurlijke en feestelijke manier en straalt heel de dag!

Cheek To Cheek - 35 euro voor 30ml

Cosmeticary - Auguste Ortsstraat 11 - 1000 Brussel en webshop

Delbôve - Crème Sorcière en Eau Sorcière

Het "Rituel Sorcière" aka een hedendaagse schoonheidsroutine. Eerst en vooral een grondige reiniging voor je huid die haar evenwicht herstelt, zonder ze aan te vallen.
Daarvoor meng je een nootje Crème Sorcière met een beetje Eau Sorcière en leidingwater. Masseer enkele minuten in (tijd vrijmaken maakt deel uit van de verzorging) en maak langzaam cirkeltjes. Veeg dan het overschot voorzichtig weg met een zakdoek. Breng de Crème Sorcière opnieuw aan, maar nu alleen, als een zachte verzorging die verkwikt en herstelt.

Crème Sorcière - 68 euro voor 100ml
Eau Sorcière - 42 euro voor 100ml

Delbôve - Abdijstraat 67 - 1050 Brussel

Meer op wewomen.be:
Delbôve, magie in potjes
Essentiële verzorging om mooi te zijn

Marlies de Pape
you might also like