Home / Beauty / Haar / 200 makkelijke kapsels

Beauty

200 makkelijke kapsels

by the editorial team ,
200 makkelijke kapsels
Ben je op zoek naar een kapsel dat makkelijk in model te brengen is?

Als je lang haar hebt, zijn er keuzemogelijkheden genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een vakkundig geknipt laagjeskapsel. Of vraag je kapper om een mooi krulkapsel dat je gezicht perfect omlijst. Nog een optie: laat enkele lokken oplichten, het verzacht je uitstraling. Aan keuze geen gebrek om te vermijden dat je ’s morgens uren voor de spiegel moet staan.

Doe jezelf een plezier als je kort haar hebt en speel met kleur en intensiteit. Varieer ook de structuur van je kapsel: de ene dag vertrek je met een loshangende lok over je ogen, de volgende met een glad gelkopje.

Sculpteer je haar met gel of lak, speel met de textuur en wrijf wax door je haar, kortom, laat je verbeelding de vrije loop.

En waarom zou je, om je kapsel helemaal af te maken, je omgeving niet verrassen met een juweel, een hoofdband, een tiara of eender welk ander haaraccessoire dat elke haardos net dat ietsje meer meegeeft?

Elk jaar creëren professionele kappers simpele kapsels die niet alleen aangepast zijn aan jouw look, maar die je ook makkelijk zelf kunt verwezenlijken.

Dus welk kopje kies jij?


Hieronder
Een soepele pony met lang haar of een perfect geknipt jongenskopje en klaar is kees!

Franck Provost
2013
www.franckprovost.com