Home / Beauty / Parfum

Chance van Chanel, het parfum dat geluk brengt

by Marlies de Pape ,
Chance van Chanel, het parfum dat geluk brengt© Chanel

Drie keer geluk... Want het immer fantasierijke huis van de rue Cambon heeft niet minder dan drie sprankelende, verrassende en romantische geuren op punt gesteld.

Met hun ronde flacons als een geluksrad, die dienen als talisman, is het moeilijk om te weerstaan aan de verleiding ze te verzamelen. Om mademoiselle Coco te citeren: "Op geluk wacht je niet, je lokt het uit. Het is een geestesgesteldheid, een manier van leven."

Laat je verleiden door deze drie typische Chanel-geuren, waar optimisme, zachtheid en energie centraal staan. Ideaal voor elk moment van ons vrouwelijk bestaan.

Als je kiest voor Chance, met zijn ambernoten, zal je omvergeblazen worden door de wervelwind van geuren, dankzij bloemachtige noten zoals de bedwelmende jasmijn, heerlijke patchouli en een hint van roze peper. Voeg daar nog een vleugje citroen aan toe en de verfijnde geur van vetiver, en je krijgt een voortreffelijk parfum.

Chance Eau Fraîche is sprankelend en bruisend dankzij de zeste van de zuiderse sukadeboom en teakhout. Een spetterende combinatie voor een groen parfum, dat nog opgetild wordt door de aanwezigheid van waterhyacint.

Chance Eau Tendre vervult ons dan weer met geluk, als een delicate omhelzing van pompelmoes, absolu van jasmijn en kweepeer.

Waag jij je kans?

Marlies de Pape
you might also like