Home / Beauty / Parfum

Beauty

Chance van Chanel, het parfum dat geluk brengt

by the editorial team Published on 3 juli 2014
Chance van Chanel, het parfum dat geluk brengt© Chanel

Drie keer geluk... Want het immer fantasierijke huis van de rue Cambon heeft niet minder dan drie sprankelende, verrassende en romantische geuren op punt gesteld.

Met hun ronde flacons als een geluksrad, die dienen als talisman, is het moeilijk om te weerstaan aan de verleiding ze te verzamelen. Om mademoiselle Coco te citeren: "Op geluk wacht je niet, je lokt het uit. Het is een geestesgesteldheid, een manier van leven."

Laat je verleiden door deze drie typische Chanel-geuren, waar optimisme, zachtheid en energie centraal staan. Ideaal voor elk moment van ons vrouwelijk bestaan.

Als je kiest voor Chance, met zijn ambernoten, zal je omvergeblazen worden door de wervelwind van geuren, dankzij bloemachtige noten zoals de bedwelmende jasmijn, heerlijke patchouli en een hint van roze peper. Voeg daar nog een vleugje citroen aan toe en de verfijnde geur van vetiver, en je krijgt een voortreffelijk parfum.

Chance Eau Fraîche is sprankelend en bruisend dankzij de zeste van de zuiderse sukadeboom en teakhout. Een spetterende combinatie voor een groen parfum, dat nog opgetild wordt door de aanwezigheid van waterhyacint.

Chance Eau Tendre vervult ons dan weer met geluk, als een delicate omhelzing van pompelmoes, absolu van jasmijn en kweepeer.

Waag jij je kans?

you might also like
Kapsels voor stijl haar
by the editorial team
Inspiratie: kapsels met vlechten
by the editorial team
Kapsels van Blake Lively
by the editorial team
50 ideeën voor je eyeliner
by the editorial team
Ultieme kapsels voor halflang haar
by the editorial team
Een parfum kiezen
by Julie Vandingenen