Home / Beauty / Make-up

Beauty

4 waanzinnige lippenstiften

by the editorial team Published on 3 september 2014
4 waanzinnige lippenstiften© Fanny Broissand

De herfst komt eraan, maar geen paniek want deze nieuwe lippenstiften zullen zeker kleur aan ons leven geven.

Getest: lippenstift © Fanny Broissand

Yves Saint Laurent - Baby Doll Kiss & Blush - n°10

Voor de herfstcollectie heeft Lloyd Simmonds, artistiek directeur bij Yves Saint Laurent, leder in al zijn facetten vorm gegeven. Een hele resem kleuren die verleiden, van rauwe sienna tot camel en blauw segrijn. De Baby Doll Kiss & Blush komt in een nieuwe kleur uit: een warm beige-roze dat betoverend chic is en onmiddellijk zorgt voor volle lippen.

MAC - Moody Blooms Sheen Supreme Lipsticks - Pheromonal

Wat MAC ons probeert te zeggen met die lange naam, is dat de nieuwe lippenstift deel uitmaakt van een fabelachtige collectie die zich liet inspireren door de kleuren van de jungle, versie fantasy en feërieke film. Met Pheromonal heb je een dynamisch roze in handen dat naar de kleur van aalbessen neigt. Een laag volstaat voor gehydrateerde en licht gekleurde lippen, met een vloeiend, doorzichtig lipstick effect. Als je twee lagen of meer aanbrengt, krijg je een intense en krachtige kleur, alsof je net terugkomt van een razzia op rood fruit in het bos.

Sisley - Phytolip Shine

Een gamma van glanzend rood: een laag volstaat voor een volle mond en gehydrateerde lippen. Bovendien kan je rekenen op een glossy effect zonder gloss: een heel aangename smeltende textuur die toch glanst en het licht weerkaatst en sexy natte lippen maar zonder dat je haar eraan blijft plakken. Alle voordelen dus zonder nadelen.

Er zijn twee nieuwe kleuren te signaleren in het gamma van de sheers, de lichtjes doorzichtige tinten dus. Sheer Papaya, een oranje tint die fluo lijkt, maar zich toch perfect versmelt met je natuurlijke kleur. Op donkerroze lippen, zal het resultaat dus eerder abrikoos zijn. Sheer Berry heeft de kleur van geperste bosbessen en is ideaal als je een romantic-dark effect beoogt.

Guerlain - Kiss Kiss

Met zo'n elegant zwart doosje, zijn we er rotsvast van overtuigd dat vrouwen zich graag gaan opmaken in het openbaar. De succesformule van Kiss Kiss bestaat uit intense pigmenten, lange houdbaarheid en ultiem comfort. De vorm van de lippenstift zorgt ervoor dat je hem ideaal kunt aanbrengen in de mondhoeken en perfect kunt uitlijnen dankzij de precieze punt.
Voor de herfst zijn we vooral opgetogen door Sexy Coral, een warme koraaltint die je teint oplicht, maar ook door Red Passion, een intens rood voor een echte femme fatale, met bordeaux weerspiegelingen.

you might also like
Gekke haarkleuren: trends 2013
by the editorial team
Kapsels 2014: Haartrends 2014
by the editorial team
Hippe kapsels
by the editorial team
50 ideeën voor kapsel in laagjes
by the editorial team
50 make-uptips voor groene ogen
by the editorial team
Rinoplastiek: ook voor de sterren
by the editorial team
Asymmetrische bobs
by the editorial team
Ultieme kapsels voor halflang haar
by the editorial team
Nail art-trend: Laat je inspireren
by the editorial team