Home / Beauty / Lichaam en gezicht

Getest: een crème op maat, het bestaat!

by Marlies de Pape ,
Getest: een crème op maat, het bestaat!© Ioma

Vooruitgang wordt in alle domeinen geboekt, en vanaf nu kan je ook een crème kopen die speciaal op maat is gemaakt voor jouw huid...

Wat is het?
Ma Crème, van Ioma, bestaat uit een dagcrème of een nachtcrème, gepersonaliseerd voor jouw huidtype. Na een korte analyse, krijg je het product speciaal voor jou samengesteld, uit meer dan 40.000 mogelijke formules.

Het complete gamma © Fanny Broissand
Het complete gamma
See album

Hoe werkt het?
Begeef je naar je Ici Paris XL winkel en vraag een analyse aan bij een specialiste. Ze meet de hydratatie van je huid op, de hoeveelheid rimpeltjes of je eventuele wallen met behulp van een hi-tech machine. Eens de resultaten zijn verschenen, mengt de specialiste een exclusieve Base Active samengesteld uit acht verschillende serums, in de specifieke dosis die jij nodig hebt. Ziezo, je hebt een gepersonaliseerde crème voor de komende drie maanden!

Wat is het effect?
Je huid krijgt alles wat ze nodig heeft en ziet er gezonder uit en voller. Als je flesje leeg is, kan je de analyse herhalen voor een nieuwe crème die rekening houdt met de evolutie van je huid.
Na een week zal je al een zichtbare verbetering merken in de uitstraling van je huid en je zal zien dat onregelmatigheden vervagen. Je huid wordt gewoon mooier, naarmate de tijd verstrijkt.

Meer weten?
IOMA

http://www.ioma-paris.com/en/
Ma Crème Day of Ma Crème Night- 150,60 euro voor 50ml
Ici Paris XL
http://www.iciparisxl.be/nl

Marlies de Pape
you might also like