Home / Beauty / Lichaam en gezicht

Beauty on a budget: 7 favorieten aan minder dan 25 euro

by Marlies de Pape ,
Beauty on a budget: 7 favorieten aan minder dan 25 euro© Fanny Broissand

Van BB Cream voor een perzikhuidje tot een frisse spray voor luchtig haar, dit is onze budgetvriendelijke selectie.

Summary
  1. · Weleda - Skin Food - 9,99 euro
  2. · Kerastase - CC Cream - 24 euro
  3. · Garnier - BB Cream Pure Active - 7,99 euro
  4. · L’Oréal Professionnel - Mythic Oil - Souffle d’Or Conditioner - 18,50 euro
  5. · L’Occitane - Aromachology revitalizing fresh scalp tonic - 16 euro
  6. · Labello - Lip Butter - Vanilla & Macadamia - 3,90 euro
  7. · Bio Beauté by Nuxe - Reinigende verzachtende shampoo - 11,90 euro

Weleda - Skin Food - 9,99 euro

We zijn helemaal verzot op de producten van Weleda: rijke, romige texturen en crèmes barstensvol etherische oliën voor heerlijke geuren. Deze crème past perfect in het plaatje met haar aroma van citroen en kamfer. Skin Food, een must-have om alle dagelijkse zorgen weg te vegen: droge plekken, beten, brandwonden.

Kerastase - CC Cream - 24 euro

In het zonnegamma van Kerastase, kan deze CC Cream met een gel-waterachtige textuur ons verblijden. Je brengt een noot van het goedje aan op je lokken, spoelen hoeft niet. Je kan de crème na het zonnen gebruiken, om je haar te herstellen, ofwel op nat haar om te beschermen en op te lichten. Je haar wordt soepel en glanzend, maar niet vet. Gedaan met ongewenste krullen en droge punten! Dit product mag dan wel speciaal zijn gemaakt om te beschermen tegen de zon, maar als je droog haar hebt, kan je het zonder problemen het hele jaar door gebruiken.

Beauty on a budget: onze favoriete beautyproducten © Fanny Broissand
Beauty on a budget: onze favoriete beautyproducten
See album

Garnier - BB Cream Pure Active - 7,99 euro

De voordelen van een BB Cream moeten we niet meer aanhalen, want de meesten zijn al verslaafd aan deze all-in-one verzorging, die onvolkomenheden verbergt en je een instant mooie look geeft met een 'no make-up' effect. Bij de crème van Garnier komt nog het voordeel van een natuurlijk eindresultaat en een kleine prijs, en bovendien komt ze nu uit in een Pure Active versie met een anti-onzuiverheden effect dat vrouwen met een vette huid zeker zal bekoren. Daar gaan we nog van horen.

L’Oréal Professionnel - Mythic Oil - Souffle d’Or Conditioner - 18,50 euro

Een conditioner met een verrassende textuur: heel hydraterend, veel wateriger dan andere conditioners en hij wordt door je haar geabsorbeerd, dat gevoed wordt dankzij een combinatie van argaanolie en saffloerolie. Je krijgt schitterend haar dat luchtig aanvoelt. Voor een oogverblindende glans heeft de conditioner ook nog duizenden gouden microdeeltjes.

L’Occitane - Aromachology revitalizing fresh scalp tonic - 16 euro

Voor dof haar op het einde van de dag, dat wel een duwtje kan gebruiken, is deze tonic ideaal. Enkele keer sprayen op de wortels en je haar heeft weer volume. Hij revitalizeert en verfrist je haar in een mum van tijd dankzij etherische oliën van lavendel, tijm en rozemarijn.

Labello - Lip Butter - Vanilla & Macadamia - 3,90 euro

Het kleine metalen doosje van deze Lip Butter verschaft een charmante vintage toets. Breng een dunne laag aan met de top van je vinger tegen droge of gesprongen lippen. De voedende textuur glijdt over je mond voor een ultiem en onmiddellijk comfort, of je je nu wilt beschermen tegen de zon of de eerste koude momenten.

Bio Beauté by Nuxe - Reinigende verzachtende shampoo - 11,90 euro

Deze shampoo is ideaal voor gevoelig haar, dat ook nood heeft aan zachtheid en frisheid. De anijsachtige geur van jonge venkelbloemen is gewoonweg goddelijk en dankzij een geslaagde mix van zuiverende etherische oliën (theeboom, tijm en pompelmoes o.a.), vermindert de talgproductie. Voeg daar nog een vleugje ontstekingsremmende Copaiba olie aan toe, een snuif paranootolie tegen schilfers en een noot aloë vera met verzachtende eigenschappen, en je hebt een super doeltreffende verzorging.

Meer lezen:
Beauty on a budget:16 x minder dan 20 euro
Beauty on a budget: 10 x minder dan 10 euro

Volg ons op facebook!

Marlies de Pape
you might also like