Home / Beauty / Lichaam en gezicht

Après-ski beauty voor een optimale huidverzorging

by Dorothee Gebele ,
Après-ski beauty voor een optimale huidverzorging

Sta jij binnenkort ook weer op de latten? Op het moment dat je gehuld bent in skipak, wanten en muts is er weinig nut om een uitgebreide beautyroutine te voorzien. De basis mag je natuurlijk nooit vergeten: bescherm je huid voldoende tegen koude wind en felle zon en voorzie een rijke lippenbalsem die voldoende hydrateert. Wanneer het tijd is voor de après-ski ga je best voor een uitgebreidere verzorging, zo kom jij helemaal stralend terug van die sneeuwvakantie – onze favoriete après-ski beauty

Summary
  1. · Ambre Solaire Sensitive expert+ gezicht
  2. · Kiehl’s Ultra Facial Cream
  3. · Vichy Nutriextra Oil
  4. · Essie “mind your mittens”

Ambre Solaire Sensitive expert+ gezicht

Eeen essentieel onderdeel van je beautyritueel op skivakantie is zonnecrème met een voldoende hoge factor. Voor de zekerheid kies je best factor 50, zo verminder je het risico om verbrand te geraken en ben je zeker dat je huid voldoende beschermd is. Ambre Solaire biedt met deze expert+ de eerste intensieve bescherming tegen lange uva-stralen en is ook geschikt voor een gevoelige tot overgevoelige huid.
Prijs 50ml (gezicht): 13.99 Euro

Array

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Het geldt zowat als basisbeginsel: geen skivakantie zonder een hydraterende dagcrème. Kiehl’s is al lang een gevestigde waarde als het op huidverzorging aankomt, en met deze de Ultra Facial Cream (een rijkere versie dan de Ultra Facial Moisturizer) weet jij zeker dat je goed zit om de koude te trotseren. Voor de ontwikkeling van deze crème was Kiehl’s sponsor van de eerste beklimming van Groenland. Kiehl’s wilde hiervoor een vochtinbrengende crème ontwikkelen die zijn doeltreffendheid bleef behouden in zeer koude, droge of andere extreme omstandigheden. Als het werkte voor de klimmers in Groenland, weet jij alvast zeker dat het jou zal beschermen in de bergen!
Prijs 50ml: 24 Euro

Vichy Nutriextra Oil

Wanneer het op lichaamsverzorging aankomt geldt er één gouden regel: hydratatie, hydratatie, hydratatie. Toeval wil dat dat net hetgene is waar de Vichy Nutriextra Oil goed in is. Deze droge olie kan je gebruiken voor je gezicht, je lichaam en je haar – de perfecte drie-in-één verzorging. Gebruik je ‘m liever enkel voor je lichaam? Geen probleem! Breng de olie best aan op een warme, liefst nog wat vochtige huid na het douchen. Zo ben je zeker van optimale indringing in je huid.
Prijs 125ml: 14.95 Euro

Essie “mind your mittens”

Als het op nagellak aankomt, kunnen we altijd rekenen op Essie voor de perfecte kleuren en een naam die minstens een glimlach op je gezicht zal toveren. “Mind your mittens” is met z’n glinsterende donkere blauwgroene kleur de ster van de skipistes en het nachtleven, met andere woorden: net wat jij nodig hebt voor een geslaagde après-ski.
Prijs: 10,99 Euro

© Garnier
See album
Dorothee Gebele
you might also like