Home / Beauty / Haar

Special kapsels: de knallers van deze zomer

by Marlies de Pape ,
Special kapsels: de knallers van deze zomer© Pixel Formula

Deze zomer gooien we alle remmen los. We amuseren ons met texturen voor een wet effect, oversized krullen en gekke vlechten. Qua lengte, maken we het niet moeilijk. Je kan van boyish kort, tot een een leuke bob gaan ofwel je lange lokken houden. We ontrafelen 6 kapseltrends, gespot op de catwalks, die deze zomer hip zijn.

Summary
  1. · Mooie bobs
  2. · Hippe pony's
  3. · Toffe krullen
  4. · Spectaculaire vlechten
  5. · Natte lokken
  6. · Korte koppen

Mooie bobs

Maar niet te kort... Juist onder het oor of tot op de schouder. Deze zomer is de bob warrig en licht gekruld voor een natuurlijk en romantisch effect. Kijk maar naar Karlie Kloss, Alexa chung of Charlotte Le Bon, die allen de stap hebben gewaagd.

Array
Modeshow Isabel Marant LZ 2014 © Pixel Formula
Modeshow Isabel Marant LZ 2014
See album

Hippe pony's

Deze zomer is de piekerige pony hip. Je gezicht wordt er niet zwaarder door, maar het geeft wel een vleugje fantasie, rock en mysterie. Als je toch niet durft om drastisch de schaar in je kapsel te zetten, kan je nog altijd kiezen voor een verregaande zijlijn, zodat je een mooie meche over je voorhoofd hebt.

Modeshow Paul Smith LZ 2014 © Pixel Formula
Modeshow Paul Smith LZ 2014
See album

Toffe krullen

Alle krullen zijn in de mode! Van vingergolven tot licht golvend, de zomer van 2014 is wavy. Als je natuurlijk krullend haar hebt, moet je je haar goed hydrateren zodat je krullen er op hun best uitzien. Als je stijl haar hebt, dan zijn texturiserende cremes en beach sprays je beste vrienden.

Modeshow Anna Sui LZ 2014 © Pixel Formula
Modeshow Anna Sui LZ 2014
See album

Spectaculaire vlechten

We zeggen volmondig ja, aan vlechten in alle vormen. Kroonvlechten, strakke updo's, visgraatvlechten, kleine vlechtjes doorheen je haar... alles kan en alles mag!

Modeshow Alberta Ferretti LZ 2014 © Pixel Formula
Modeshow Alberta Ferretti LZ 2014
See album

Natte lokken

De mode waar je maar niet genoeg van zal krijgen: recht uit de douche! Moeilijk om op het werk toe te passen, maar het natte effect zal prachtig zijn tijdens je vakantie aan zee, zowel overdag als 's avonds (heel sexy met een avondjurk!).

Modeshow Gucci LZ 2014 © Pixel Formula
Modeshow Gucci LZ 2014
See album

Korte koppen

Ben je het beu om uren voor de spiegel te staan of wil je af van je beschadigd haar? Dan hebben we goed nieuws, want korte kopjes zijn ook hip deze zomer. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar dit boyish kapsel kan er heel vrouwelijk uitzien, denk maar aan Twiggy of Jean Seberg, twee stijliconen!

Modeshow Blugirl LZ 2014 © Pixel Formula
Modeshow Blugirl LZ 2014
See album

Nu nog een hip kleurtje, en je kapsel kan niet meer stuk.

Volg ons op facebook!

Marlies de Pape
you might also like