Seks tijdens de zwangerschap
  
Seks en zwangerschappen: Getuigenissen - Véronique
In dit artikel

Seks en zwangerschappen: Getuigenissen - Véronique


Véronique, 37 jaar

Wedergeboorte
Toen ik gestopt was met de pil, zelfs voor ik zwanger werd, voelde ik dat mijn seksueel verlangen groter werd. Toen ik dan uiteindelijk zwanger was, werd dat verlangen alleen nog maar groter. Ik voelde dingen die ik nog nooit had gevoeld, we hebben nieuwe standjes uitgeprobeerd en zelfs de intensiteit van mijn orgasmen veranderde.
 
Een hoog libido
Ik was precies een andere vrouw, zowel fysiek als psychologisch. Ik vond mezelf mooier en begeerlijker dan ooit! Naar het einde van mijn zwangerschap toe gebeurde het vaak dat ik zulke intense erotische dromen had dat ik ervan wakker werd! Dat was me nog nooit overkomen en ik geef toe dat het een beetje destabiliserend was omdat mijn vriend niet altijd in de dromen voorkwam. Ik heb erover gesproken met mijn gynaecologe en ze heeft me uitgelegd dat dit eigenlijk vaak voorkomt bij zwangere vrouwen.

Een fundamentele fase
Ik weet niet of het te maken had met hormonen of omdat mijn lichaam veranderde en ik er dus gevoeliger voor was... Maar ik voelde echt een verschil in mijn seksleven toen ik zwanger was! Bij mijn tweede zwangerschap was het misschien wat minder intens dan bij de eerste, maar ik was nog steeds erg lichamelijk.


Mamaredactie
03/05/2012
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Seks tijdens de zwangerschap: getuigenissen
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
De navelstreng
Twee maanden zwanger
Een maand zwanger
Kan jij de eerste tekenen van een zwangerschap herkennen?
Alle praktische tips Mama
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken