Seks tijdens de zwangerschap
  
Seks en zwangerschap: Getuigenissen - Julie
In dit artikel

Seks en zwangerschap: Getuigenissen - Julie


Julie, 32 jaar

Verandering in gedrag
Ik was altijd gek op knuffels en elkaar strelen, ik deed het zelfs meer dan wat anders. Maar vanaf de eerste weken van mijn zwangerschap veranderde dit volledig. Mijn vriend moest nog maar dichter bij me komen zitten, of ik duwde hem al weg. Ik verdroeg het niet als hij me aanraakte en al helemaal niet als hij me kuste! In het begin dacht ik dat het lag aan de misselijkheid, maar eens ik beter was en ik mijn libido nog steeds niet had teruggevonden, moest ik het wel toegeven: door mijn zwangerschap was ik frigide geworden!
Geen verlangens
Ik vond het niet leuk dat mijn lichaam veranderde en ik herkende mezelf gewoon niet meer. Ik vond dat ik er dik en lelijk uitzag! Ik was me ervan bewust dat mijn vriend eronder leed, en daarom probeerde ik mezelf er soms toe te dwingen. Maar dat maakte het alleen nog maar erger, omdat hij het doorhad. De arme stakkerd! Hij klaagde niet, luisterde altijd naar me en is het nooit beu geraakt. Ik was nochtans echt niet lief: ik toonde hem helemaal niet meer dat ik verliefd was, ik kuste hem nooit meer en knuffelde hem niet.
Achteraf bekeken
Het was pas na de bevalling, toen mijn lichaam terug werd zoals ervoor, dat ik er weer klaar voor was. Achteraf bekeken, moet ik zeggen dat het mijn vriend siert om zoveel geduld gehad te hebben met mij! Ik ontnam hem niet alleen seks gedurende 9 maanden maar ook tederheid en liefkozing.


Mamaredactie
03/05/2012
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Seks tijdens de zwangerschap: getuigenissen
Ontdek op wewomen
Celebrities kinderen - volwassenen: Herken jij ze?Expert in het maken van risotto!
De mooiste kapsels van prinsessenOngewone bruidsjurken
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
De navelstreng
Twee maanden zwanger
Een maand zwanger
Kan jij de eerste tekenen van een zwangerschap herkennen?
Alle praktische tips Mama
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken