Seks tijdens de zwangerschap
  
Seks en zwangerschap: Getuigenissen - Yasmine
In dit artikel

Seks en zwangerschap: Getuigenissen - Yasmine


Yasmine, 30 jaar

Hete eerste weken

Op seksueel vlak is mijn zwangerschap helemaal niet verlopen zoals ik het had verwacht. Het eerste trimester was geweldig! Ik had weinig last van misselijkheid en ik was zo gelukkig met mijn echtgenoot dat ons seksleven ongekende hoogten bereikte. Ik voelde me ook helemaal vrouw en had totaal geen complexen!
 
Het tweede trimester op een laag pitje
Het tweede trimester was helemaal anders. We waren zeer afstandelijk. Ik werkte toen veel en was dus ook moe. Mijn lichaam veranderde en ik begon me vragen te stellen over onze baby, over mezelf, over mijn leven... Er waren zelfs momenten dat ik helemaal in paniek was en ik het bijna betreurde om zwanger te zijn! Ik had geen zin meer in seks en mijn libido stond op een heel laag pitje. Ik heb er veel over gesproken met mijn partner, die uiterst begripvol en geduldig was.
 
Spannend einde
Tijdens het derde trimester was alles weer net zoals in het begin! Ik voelde me gemakkelijk met mijn buik, ik was zeer verliefd en mijn libido was weer helemaal in orde! Ik zal jullie zelfs iets bekennen: ik had 's nachts in mijn eentje meerdere orgasmen. Dat hielp me om weer in slaap te vallen en om een goede nachtrust te hebben...


Mamaredactie
03/05/2012
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Seks tijdens de zwangerschap: getuigenissen
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
De navelstreng
Twee maanden zwanger
Een maand zwanger
Kan jij de eerste tekenen van een zwangerschap herkennen?
Alle praktische tips Mama
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken