De wewomen nieuwsbrief
Top 5 artikelen met score
Een uitgroei? Die camoufleer je zo!
Quiz: Wie zong deze grappige songteksten?
Hoe kun je hem opwinden?
Slaap jezelf mooi: 10 tips!
Test: Welke sport past bij jou?

33 ideeën voor je babyshower

Artikel met afbeeldingen
  

 - 33 ideeën voor je babyshower
Je geeft een babyshower, maar je weet niet welke spelletjes je kunt organiseren voor de gasten? Kies er een aantal uit de 33 die wij je voorstellen. Het feest zal zonder enige twijfel een succes worden!

De traditie wil dat je enkele kleine spelletjes organiseert tijdens je babyshower. Plan natuurlijk niet teveel om jezelf, als toekomstige moeder, niet te zeer uit te putten. Het belangrijkste is dat iedereen een leuke tijd heeft!

In onze lijst zul je spelletjes, quizzen en raadseltjes vinden. Organiseer wat je leuk vindt.

Spelletjes tijdens je babyshower

1. Je geeft elke gast een ketting. Telkens als iemand het verboden woord "baby" uitspreekt, zal de ketting die deze persoon draagt, afgenomen worden door diegene die hem of haar betrapt op het zeggen van dit verboden woord. Wie aan het einde van de avond de meeste kettingen rond zijn hals heeft, wint het spel. Je kunt hem of haar een kleine beloning geven.

2. Variant op het spelletje zeg eens "euh": je mag de woorden "baby", "luier" of "mama" niet uitspreken (je kunt de woorden die niet mogen worden gezegd steeds veranderen). Hij/zij die het woord toch uitspreekt, zal een kleine opgave moeten doen zoals een liedje zingen, een gedicht opzeggen, een pop verschonen,...

3. Aan het begin van de avond kiest elke gast een armbandje in plastic waarop staat geschreven "ik heet luier" (of fopspeen, zuigfles,...). Tijdens het hele feest moet iedereen elkaar aanspreken met deze nieuwe naam. Degene die zich vergist, moet zijn armbandje geven aan hij/zij die de fout opmerkt. De persoon met de meeste armbandjes wint.
 
  

Mamaredactie
13/02/2013
Score:2/5 
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel 33 ideeën voor je babyshower
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
De navelstreng
Twee maanden zwanger
Een maand zwanger
Kan jij de eerste tekenen van een zwangerschap herkennen?
Alle praktische tips Mama
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken