• Welzijn 
 

De tantrische massage

De tantrische massage
De oorsprong van de tantrische massage: Zoals de naam al doet vermoeden is de tantrische massage een van de rituelen die worden onderwezen in de tantra's, de heilige esoterische boeken die hebben geleid tot één van de vormen van het hindoeïsme. De tantrische massage werd beïnvloed door eeuwenoude Indische en Chinese tradities. Deze massage is ook sterk verbonden met de tantrische seksualiteit die bestaat uit een subtiele liefdesuitwisseling.
Tegenwoordig wordt de tantrische massage niet meer gedaan in spa's of in klassieke massagecentra, maar geven partners elkaar de massage. De tantrische massage heeft namelijk een sterk erotisch karakter.
massage huile De massage uitvoeren:
De tantrische massage wordt gedaan bij iemand die helemaal naakt is (zonder handdoek of string op de geslachtsdelen). De masseur gebruikt warme massageolie.
In tegenstelling tot andere massagetechnieken, bestaan er geen vaste normen voor de tantrische massage. Deze massage is sensueel en energiserend en bestaat uit grote verbindingsbewegingen tussen alle lichaamsdelen en de 7 chakrapunten.
Kneedmassages, het uitoefenen van lichte druk en zachte en trage bewegingen maken deel uit van de tantrische massage. Het is de bedoeling dat het moeilijk wordt voor de gemasseerde om de bewegingen mentaal te volgen. De handen van de masseur glijden van hoofd naar voeten, net alsof hij op het lichaam zou surfen. Dit zorgt voor rillingen en vibraties bij de andere, die het moeilijk maken om na te denken.
De schaamstreek is geen verboden zone bij de massage: de handen kunnen regelmatig en lichtjes de geslachtsdelen aanraken, zonder masturbatie weliswaar.
De ademhaling is van essentieel belang tijdens de tantrische massage: ze moet diepgaand zijn en de gemasseerde ontspannen zodat hij zijn emoties kan loslaten en kan genieten van de aanrakingen.
Massage tantrique De deugden van de tantrische massage:
De tantrische massage is zeer sensueel en heeft als eerste doel de bewustwording van het lichaam zonder mentale controle en ver weg van de handelingen en gedragingen van het dagelijkse leven.
Je bent lichamelijk aanwezig voor jezelf en dat laat je toe om ook lichamelijk dicht bij de andere te zijn. Zo kun je een sensueel moment met twee hebben, zonder slechte ideeën.
In de tantrische traditie zorgen deze bewegingen voor inspiratie bij vrouwen en vitale krachten bij mannen. De tantrische massage kan natuurlijk gegeven worden zonder dat er seks aan te pas komt, maar dit soort massage is natuurlijk ook perfect voor mannen en vrouwen die hun seksuele energie willen boosten en hun relatie willen erotiseren.
Voor de aanhangers van deze filosofie is de tantrische massage een sensuele en spirituele ervaring.

Ontdek ook:

Gepubliceerd door de redactie Conditie
30-okt.-2012
Gesponsorde links...
Reclame
Onze partners
Reclame


Ontdek op wewomen
6 oefeningen om slappe armen kwijt te rakenLengte van onze favoriete celebs
De meest gewaagde schoenen!Expert in het maken van risotto!
Laatst op wewomen… 18/09/2014
Nieuwtjes in Conditie
Tips & tricks
Etherische oliën: bondgenoten om af te vallen?
Wilde seks, meer energie en een gezond hart: 10 redenen om chocolade te eten
De zelfverdedingstechnieken die elke vrouw moet kennen!
Manukahoning: een middeltje tegen alle kwalen
Alle nieuwtjes Conditie
Lekker licht koken doe je zo
Water drinken: goed voor lichaam en geest
10 minuten fitness per dag
Het Weight Watchers dieet
Alle praktische tips Conditie
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken
       

Copyright © 1999-2014 wewomen.be
aufeminin Group: aufeminin - enfemenino - alfemminile - gofeminin - sofeminine - ofeminin - Teemix - Joyce - Voyage Bons Plans - Santé AZ - Marmiton - Tiboo - Marmikid - Recettes de Valérie - Noms de famille - Toutes les villes - Parcours-Gourmand - Onmeda.de - Onmeda.es - HerVietnam - Bild der Frau - Netmums.com - News aufeminin - Etoile casting - Ad server : Smart AdServer