De trends die we dit najaar gaan bewonderen

 
You're so sweat
You're so sweat

Tja, de zomer is nog volop bezig en toch is het alweer tijd om de winter in stijl voor te bereiden. WeWomen heeft voor jou de opvallendste looks geselecteerd die werden gespot op de defilés, waar de mode al haar rijkdom onthult alvorens de straat in te palmen. Voor jou hebben wij alle toekomstige trends ontcijferd die de herfst-winter 2013-2014 zullen kenmerken.

Terwijl de nieuwe collecties zich in de boetieks nestelen laten wij ons inspireren door onze favoriete ontwerpers om te weten naar welke stukken we bij het begin van het schooljaar op jacht moeten gaan om onszelf een piekfijne look aan te meten, die naadloos past bij onze eigen stijl.

No stress als je er wanstaltig uitziet in een jasje met pofmouwen, of als mensen denken dat je 12 bent als je een Bambi-sweater draagt... Als je goed uitkijkt, vind je zeker een trend die bij je past! Hou de wijze woorden van Coco Chanel in het achterhoofd: "Mode is vluchtig. Stijl blijft". Een hele geruststelling!

Trend: sweater
Vorige winter had hij reeds de catwalks veroverd (je herinnert je vast wel de tijger van Kenzo of de nerdprints van Balenciaga), deze winter is de sweater helemaal terug van weggeweest. Terwijl Givenchy ons sweaters serveert in allerlei uitvoeringen (patchwork, barok, regressief...), neemt Kenzo ons mee naar een esoterische wereld, met zijn derde oog: de trui om je te beschermen tegen de boze geest.
Exit de gangsterlook met bijbehorende jogging. Een sweater draag je om een regenboogkleurig rokje wat stoerder te maken, zoals op de catwalk, of met een slim, stiletto’s en een heleboel accessoires voor een rock'n'chic-look.
Van links naar rechts:Kenzo, Phillip Lim, GivenchyModeredactie
08/09/2013
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel De trends die we dit najaar gaan bewonderen
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Hoge hakken voor beginners
Go short: shortjes met zomerse flair
Het juiste rokje voor elk figuur
Kledingmaten omrekenen: welke maten komen overeen?
Alle praktische tips Mode
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken