100% Belgisch shoppen: nieuwtjes!

 
M32
M32

Trek je meest comfortabele schoenen aan en ga shoppen! Er zijn een aantal leuke nieuwe winkels geopend in ons landje. In het leven is er niet enkel Marc by Marc Jacobs en daarom hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de laatste nieuwtjes op shopgebied!

In de afgelopen weken zijn er een aantal leuke winkels geopend, onder andere in de Dansaertwijk in Brussel. Dat is weer een leuke manier om het nieuwe jaar goed in te zetten.

M32

Achter deze weinig enigmatische naam gaat een cosy winkel schuil die mode en design verenigt. Mathilde Danglade heeft een conceptstore geopend waar ze haar eigen creaties verkoopt. Het zijn juwelen gemaakt met halfedelstenen geïnspireerd op Japanse tradities. Haar winkel is als een grot waar je ook schatten kunt vinden van haar reizen; het zijn vondsten die voor haar een ontmoeting, een emotie of een humeur weerspiegelen. Welke namen vind je er nog meer? Roseanna, Forte-Forte, Officine Générale en ook juwelen van de Brusselse Olivia Hainaut. Intiem, trendy, zacht en ook een warm onthaal zijn codewoorden in haar winkel. De sfeer wordt enkel nog beter door de vintage meubelen, de verlichting en de unieke stukken. Je voelt je er meteen thuis!

Het adres? M32, Conceptstore, Darwinstraat 32, 1050 Elsene. Open van woensdag tot zondag van 11u30 tot 18u30 of op afspraak op +32 479 91 39 79
Meer informatie? www.mathildedanglade.com
Moderedactie
21/01/2013
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel 100% Belgisch shoppen: nieuwtjes!
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Hoge hakken voor beginners
Go short: shortjes met zomerse flair
Het juiste rokje voor elk figuur
Kledingmaten omrekenen: welke maten komen overeen?
Alle praktische tips Mode
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken