Home / Mode / Trends

Retrostijl: 10 meubels voor een stijlvolle decoratie

by Isabelle Bontridder ,
Retrostijl: 10 meubels voor een stijlvolle decoratie© aufeminin

De retrostijl is nooit afgezaagd als decoratie, en des te beter! Als ook jij valt voor deze stijl, wacht dan niet langer om onze selectie van de 10 retro meubels te ontdekken. Bank, laag tafeltje, zetel, bibliotheekkast,… Er is voor elk wat wils en voor ieders portefeuille, ga snel ontdekken.

Summary
  1. · Een elegante en comfortabele sof
  2. · Een tijdloze bibliotheekkast
  3. · Een origineel bijzettafeltje
  4. · Een zachte zetel
  5. · ​Een tweekleurige eettafel
  6. · Een charmante ladekast
  7. · ​Een design stoel
  8. · ​Een chique zetel
  9. · ​Een metalen bureaulamp
  10. · ​Een grote bijzettafel
Een elegante en comfortabele sof © 3Suisses
Een elegante en comfortabele sof
See album

1. Een elegante en comfortabele sof

Array

Je zou denken dat deze canapé rechtstreeks ui t een aflevering van Mad Men komt, hij is uiterst comfortabel dankzij zijn brede en diepe zitkussens, en hij zal je verbazen met zijn kleine prijs. Er is keuze uit 5 kleuren (indigoblauw, écru, groen, chocolade en antracietgrijs), die de jaren 70 perfect weergeven en tot hun recht komen met de mooie houten poten.

2. Een tijdloze bibliotheekkast

Wij vallen voor deze aanbiddelijke bibliotheekkast met haar pure lijnen en tijdloze design, die van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Dankzij 4 grote vakken en legplanken verborgen achter schuifdeurtjes, kan je erop vertrouwen dat je boeken of je servies stevig staan.

3. Een origineel bijzettafeltje

Vintage look, ultra trendy koperen afwerking, afneembare plateau, kleine prijs: deze metaalachtige bijzettafel heeft alles om je te verleiden, en alleen zij kan uw decoratie in uw salon tot leven brengen. Kopen die handel

4. Een zachte zetel

Heb je als enige verlangen je neerploffen in die zetel die jouw naam roept? Volkomen normaal, wij ook! Met zijn fijne metalen poten en zijn 4 beschikbare kleuren (blauw, lichtgrijs, roze en groen) zal deze elegante zetel de troef van uw salon zijn, zowel vintage als modern.

5. ​Een tweekleurige eettafel

Ga met deze ronde tafel voor een vintage en hartelijk meubel dat past in uw salon of eetplaats. De tafel is gewerkt met massief houten poten en een wit gelakt blad. Uw gerechten zullen nog zo smakelijk zijn!

6. Een charmante ladekast

Breng een retrotoets aan in je kamer met deze mooie tweekleurige ladekast. Beschikbaar in wit, grijs en rood. Door zijn grote lades en handig blad kan hij dienst doen als nachttafeltje als je dat wil. We houden ook van zijn kleine prijs!

7. ​Een design stoel

Aangenaam voor zowel het oog als de rug, deze met stof beklede houten stoel benadrukt iedere tafel. Opgelet, uw gasten zullen misschien niet meer weg willen!

8. ​Een chique zetel

Soberheid en elegantie zijn de sleutelwoorden voor deze zetel met groot zitvlak uit de jaren 50. Er is keuze uit smaragdblauw of dieprood voor een originele toets in uw salon, voor de klassieke stijl is er grijs en taupe.

9. ​Een metalen bureaulamp

De retrostijl verbergt zich ook in de decoratiedetails. Deze zwarte metalen bureaulamp die ons charmeert en weinig kost is hier het bewijs van. En wie weet geeft ze wel zin om te werken!

10. ​Een grote bijzettafel

Beschikbaar in zwart of grijs. Deze bijzettafel verleidt iedereen met zijn groot blad met opstaande rand en massief eiken poten. Door zijn geraffineerde design, kan je hem makkelijk combineren met zowel een vintage als eigentijdse sofa.

Isabelle Bontridder
you might also like