Miele Catwalk 2012, het defilé van de Belgische mode!

 
Simple Kids
Simple Kids

Net zoals elk jaar in september, organiseert Miele, het merk voor huishoudtoestellen, een modeshow met de nieuwe herfst- en wintertrends van de Belgische mode. Meerdere Belgische merken, bekend of minder bekend, stelden hun creaties voor in Tour & Taxis te Brussel. Ontdek hier een kleine selectie!

Op de Miele Catwalk kun je de mooiste collecties voor herfst en winter 2012 ontdekken van onder andere Caroline Biss, Café Costume, Black Balloon, 29th October, La Fille d'O, Luc.Duchene, Simple Kids, Essentiel, Just in Case, Natan, Tim Van Steenbergen, Joanne Vanden Avenne, Xandres, Xandres x-line et Scapa.

Meer informatie op: www.mielecatwalk.be

Simple Kids

Dit leuke kindermerk uit Antwerpen is ideaal voor het begin van het nieuwe schooljaar! Een ding staat vast, met deze outfits zal het schooljaar alvast kleurrijk worden. Simple Kids viert dit jaar bovendien zijn 15e verjaardag. Op de catwalk: een fanfare, een leger ganzen en schattige jonge modellen. Roze, geel, groen, hevig blauw, gestreepte prints, leuke afbeeldingen en een nieuwe techniek: prints op tricot. Wij zijn fan!

Website: www.simplekids.be


Moderedactie
24/09/2012
Geef deze pagina een score: 

 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Hoge hakken voor beginners
Go short: shortjes met zomerse flair
Het juiste rokje voor elk figuur
Kledingmaten omrekenen: welke maten komen overeen?
Alle praktische tips Mode
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken