Erotische spelletjes: 10 spannende relatiespelletjes

 
Erotische spelletjes: de regels
In dit artikel
De regels van het spel

Om je relatie wat pittiger te maken, hoef je heus niet meteen een parenclub binnen te stappen. Met een klein beetje verbeelding, kun je de passie immers zó weer doen oplaaien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rollenspel? Kruip voor een nachtje in de huid van iemand anders, bedenk een spannend scenario en maak je wildste dromen waar. Wij hebben alvast tien leuke ideetjes in petto.

Maar eerst: de regels!
 

1. Bereid je scenario voor
Wil je een rollenspel spelen, dan moet je eerst je huiswerk maken. Bedenk een scenario en denk op voorhand al even na over je rol. Welke vrouw beeld je uit? Welke kledij/lingerie draagt ze? En hoe gedraagt ze zich? Wie echt ver wil gaan, kan ook al enkele pittige dialogen bedenken.

2. ... of improviseer
Niet zo gek op een ingestudeerd scenario? Dan kun je ook gewoon improviseren. Niet altijd even gemakkelijk in het begin, maar dat went wel.

3. Praat op voorhand
Spreek op voorhand met je partner af wat je wel of net niet wilt doen. Je grenzen afbakenen is belangrijk, want je speelt uiteraard maar een spelletje. Je mag je daarbij niet gedwongen voelen om iets te doen dat je helemaal niet ziet zitten. Uiteraard geldt hetzelfde voor je partner.

4. Vind een compromis
Zoek een scenario waar jullie zich allebei comfortabel bij voelen. Onderschat deze regel niet, want wat erotisch is voor de ene, is dat misschien helemaal niet voor de andere. Bedenk een scenario waarin jullie beider fantasieën aan bod kunnen komen.


Score:3.7/5 
Geef deze pagina een score: 


Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Doorbreek de sleur: 8 relatietips
Wie nodig je uit naar je huwelijk?
Aan tafel tijdens het huwelijksdiner: wie zit waar?
Plan je huwelijk: wat doe je wanneer?
Alle praktische tips Relatie
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken