De beste standjes in bed voor een orgasme: De beste standjes voor haar

 
In dit artikel


De beste standjes voor haar

Voor mannen eindigt elke vrijpartij in principe met een orgasme. Voor vrouwen ligt dat soms wat moeilijker. Uit onderzoek blijkt immers dat slechts 30% van de vrouwen een orgasme krijgt tijdens seksuele betrekkingen. Spijtig, toch?
Er is echter geen reden tot paniek, want er bestaan manieren om je kans op het ultieme genot aanzienlijk te verhogen. Wist je bijvoorbeeld dat het gekozen standje in bed een grote rol speelt? We bogen ons over de kwestie en zochten speciaal voor jou naar de seksstandjes die het meest geschikt zijn om ook vrouwen te laten genieten!
Niet onbelangrijk daarbij is dat je eerst je eigen lichaam leert kennen en uitvindt welke de meest sensuele zones zijn. Wees dus niet bang om je body te verkennen; dat kun je gewoon met je handen of je kunt je wagen aan een van de vele sextoys die je tegenwoordig vindt ( zie ook ons dossier). Zo kun je je uitverkorene makkelijker de weg wijzen naar de gevoeligste plekjes van je lichaam en zal hij beter in staat zijn je een (of, waarom niet, meerdere) onvergetelijke orgasmes te bezorgen. De Kama-Sutra is er niks tegen...
Er is niets mis met lief zijn voor jezelf en daarom nodigen we je graag uit om de volgende vrouwvriendelijke seksstandjes te bekijken en uit te proberen.


Relatieredactie
13/01/2014
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel De beste standjes in bed voor een orgasme

Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Doorbreek de sleur: 8 relatietips
Wie nodig je uit naar je huwelijk?
Aan tafel tijdens het huwelijksdiner: wie zit waar?
Plan je huwelijk: wat doe je wanneer?
Alle praktische tips Relatie
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken