De wewomen nieuwsbrief
Top 5 artikelen met score
Gezond afvallen volgens je leeftijd aan 20, 30 of 50 jaar!
Miele Catwalk 2012, het defilé van de Belgische mode!
Getuigenissen: Seksuele fantasieën
Les Midinettes, het eerste naaicafé in Brussel!
Rauw voedsel: een maximum aan vitaminen!

Vlaamse opent Cubaans sigarenparadijs in Gent

 - Vlaamse opent Cubaans sigarenparadijs in Gent
Sigarenliefhebbers? Die moeten voortaan in Gent zijn, want daar opende Dominique Gyselinck een exclusieve ‘flagshipstore’ voor Habanos liefhebbers. Na een shop in Antwerpen en Knokke is dit al de derde Casa del Habano die de deuren opent.


Wie dol is op Cubaanse sigaren, kan vanaf nu ook terecht in Gent. Trotse eigenares van de Casa del Habano is Dominique Gyselinck, die sinds twee jaar ook al een Casa runt in Knokke. Hiermee is ze de enige vrouw ter wereld die twee Casas uitbaat. Dominique Gyselinck is ook een heuse ‘sigarensommelier’. Zij is al ruim 12 jaar intensief bezig met sigaren. Momenteel geldt zij in ons land als één van de weinige vrouwelijke autoriteiten. Ze behaalde in Cuba de begeerde titel van ‘Habanos Specialist’.

“Sigaren zijn mijn passie”
Dominique Gyselinck heeft ervaring om de verschillende smaken te onderscheiden in het brede assortiment van Cubaanse sigaren. “Voor mij zijn sigaren pure passie. Zowel in mijn privéleven als zakelijk ben ik dagelijks met Cubaanse sigaren bezig. Ik kijk er dan ook naar uit om zelf in beide winkels actief aan de slag te gaan en al mijn klanten het gepast advies te kunnen meegeven”. Want niet iedereen kan of mag zomaar een Casa leiden. Om de twee jaar krijgen Casa houders controle vanuit Cuba: "Alles wordt nauwkeurig gecheckt: onze productkennis, de infrastructuur en de evolutie van onze verkoop”, aldus Dominique.

Handgemaakte sigaren


La Casa del Habano is een exclusief franchiseconcept van Habanos SA. Het gaat om een wereldwijde keten van ruim 140 flagshipstores voor liefhebbers van Cubaanse sigaren. In elke Casa del Habano, stelt men de handgemaakte Cubaanse sigaar centraal. Een Casa del Habano is een droom voor iedere liefhebber van een goede Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, of een van de vele andere Cubaanse topmerken. Geïnteresseerden uit de hele wereld kunnen er hun Cubaanse ‘longfillers’ exclusief komen proeven en kopen. Het grootste aanbod Cubaanse sigaren van België staat in metershoge stellingkasten in slagorde uitgestald. De Casa is een laagdrempelige winkel, maar ook een plek om tot rust te komen.Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, de fijnste tabak proeven en een goed glas drinken. De luxueuze sigarentempels in Knokke en Gent verkopen immers niet alleen alle merken van Habanos en een breed assortiment rums, maar ontwikkelen ook eigen verpakkingen van limited editions.
 
  

Geef deze pagina een score: 

Ontdek op wewomen
Test: welke eco-girl ben jij? De onvergetelijke couture show van Lavera in Berlijn
Ongewone bruidsjurkenCelebrities kinderen - volwassenen: Herken jij ze?
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Je feesttafel versieren
De ideale wijn bij het juiste gerecht
De techniek van verven ‘met veegeffect’
De juiste kleur vinden voor bij mij thuis
Alle praktische tips Lifestyle
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken