De wewomen nieuwsbrief
Top 5 artikelen met score
Liefdestest: Hoe ben jij in de liefde?
De bevalling: stap voor stap
Het citroendieet: afvallen in één week!
De beste standjes in bed voor een orgasme
Onze geschenktips voor kerst: juwelen!

Test: welke eco-girl ben jij?

  

©Getty - Test: welke eco-girl ben jij?
©Getty
 
Groen denken is al verschillende jaren hip. De groene trend, die de milieubewuste ideologie bij uitstek is, kan je vandaag op verschillende niveaus terugvinden. Van een minimale inzet (ik sorteer mijn afval dankzij gekleurde vuilbakken) tot militant engagement (ik heb een lidkaart bij Greenpeace) over volledige betrokkenheid (ik neem afstand van overconsumptie).

Sommige mensen die er enorm mee inzitten om de planeet te beschermen en gezonder te leven, besloten zelfs om hun levensstijl radicaal aan te passen. Onder hen de familie van Bea Johnson in de Verenigde Staten die in 2013 besloot om zonder afval te leven. De jonge vrouw begon een blog waarin ze uitlegt hoe je je voetafdruk zoveel mogelijk kunt beperken. Dat houdt onder andere in enkel producten in bulk te kopen, geen plastiek te gebruiken, zelf schoonheidsproducten maken enz.


Ook de celebs voelen zich betrokken en sommigen spelen zelfs publiek de groene kaart uit, elk op zijn eigen manier. Jessica Alba meette zich het pak van "Green Mom" aan met haar bedrijf met eco-friendly producten, The Honest Company. Gwyneth Paltrow werd in enkele jaren tijd een goeroe van de biologische keuken dankzij haar blog Goop.com. In Frankrijk zet Marion Cotillard, een zeer geëngageerde actrice, zich in voor het milieu met Greenpeace.

Ben je klaar om je levensstijl aan te passen om verkozen te worden tot Green girl van het jaar? Doe de test om het te weten te komen!
Ambre Deharo

 
  

Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Test: welke eco-girl ben jij?
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Je feesttafel versieren
De ideale wijn bij het juiste gerecht
De techniek van verven ‘met veegeffect’
De juiste kleur vinden voor bij mij thuis
Alle praktische tips Lifestyle
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken